• Ez lesz a megújult fürdő első teljes strandszezonja.

  • Nőtt az idei medencekínálat, de ezzel párhuzamosan a belépők ára is emelkedett.

Kisvárdán 1967 óta működik termálfürdő, amit azonban 2018 januárjában bezártak. Ekkor kezdődött el a Kisvárdai Várfürdő 2,5 milliárd forintos fejlesztése. Ez felújítást, új medencék kialakítását, valamint fő újdonságként egy 14 csúszdás aquaparkot is magában foglal. Ezzel a kisvárdai egyből az ország legnagyobb csúszdaparkjai közé került.

A tavaly szezonban csak július 23-án nyitották meg az Aquacinemára átkeresztelt fürdőt, ami szeptember elejéig üzemelt és a csúszdapark mellett még csak három szabadtéri medence állt a vendégek rendelkezésére.

Az idei lesz tehát a kisvárdai Aquacinema első teljes strandszezonja, ami június 21-én, pénteken vette kezdetét. Jelenleg az öt emeletes aquapark mellett az 50 méteres úszómedence, gyermekmedence, hullámmedence, élménymedencék és termálmedencék állnak a vendégek rendelkezésére.

Aquacinema fürdő KisvárdaA tavalyi átmeneti időszak után idén a belépők ára is emelkedett. Viszont azt érdemes tudni, hogy a szimpla strandbelépővel az első szintről induló három csúszda is használható. Emellett komplex, tehát a strandi medencék mellett az összes csúszdára érvényes belépő is váltható, továbbá reggel 6 és 8 óra között úszójegy vásárlására is lehetőség nyílik. Kedvezőbb áron válthatnak jegyet a helybéliek, valamint olcsóbbak a 17 óra utáni belépők is.

Konkrétan egy egész napra szóló felnőtt strandbelépő jelenleg 2200 forintba kerül, a felnőtt komplex belépő ára 4900 forint, a reggeli felnőtt úszójegy pedig 800 forint. Három év alattiak számára nem kell belépőt váltani.