Hagyományteremtő szándékkal szerveznek úgynevezett női napot a budapesti Lukács Gyógyfürdőben. Az akció célja, hogy a hölgyek körében is népszerűbbé tegyék a Lukácsot. A női nap november 22-én, azaz pénteken lesz. Délben kezdődnek és egészen este 8-ig tartanak a programok, amelyek úgy alakítottak ki, hogy testi-lelki feltöltődést nyújtsanak minden női korosztálynak a tizenévesektől kezdve a nagymamákig.

A programok közé tartozik a sminkkészítés- és tanácsadás. Továbbá kávé kóstolás, szárított gyümölcs kóstolás, testanalízis tanácsadással, természetes gyümölcslé kóstolás, alacsony szénhidrát-tartalmú termékek kóstolása várja a fürdővendégeket. A nap során négy alkalommal szauna szeánszot, 17 és 19 órakor pedig tombola-sorsolás tartanak. 12 órától 17:30-ig aquafitnesz várja a vízi tornára vágyókat. A nap házigazdája Müller Attila lesz.

Lukács FürdőAz ingyenes szolgáltatásokon felül ezen a napon kedvezményes áron lehet igénybe venni frizurakészítést- és tanácsadást, ultrahangos- és rádiófrekvenciás zsírbontást. Féláron kínálják a gyógyvizes kádfürdőt, az arc és dekoltázs masszázst, a török masszázst és a hidromasszázst. (Utóbbiakra előzetes bejelentkezés szükséges a lukacsugyfelszolgalat@spabudapest.hu email-címen, vagy a 06-1-326-1695-ös telefonszámon).