• A Kerekdombi Termálfürdő a következő hosszú hétvégén nyit, de májusban még nem lesznek minden egyes nap nyitva.

  • Jászszentandráson viszont a mostani hétvégétől kezdődően már napi nyitvatartással várják a fürdőzőket.

Tavaly október óta csak az előre meghirdetett szaunaprogramok idején tartott nyitva a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő. Hamarosan azonban már nem csak az előzetes bejelentkezés alapján érkező szaunázókat várják, mert április 29-én megnyitja kapuit a fürdő.

A hosszú hétvége mindhárom napján nyitva lesz a Kerekdombi Termálfürdő, azonban ezt követően májusban még csak szombatonként és vasárnaponként várják a fürdővendégeket. Május 14., vasárnap egy zárt körű rendezvény miatt kivételt jelent, viszont a pünkösdi hétvégén megint csak szombattól hétfőig üzemel a fürdő.

A Jászszentandrás Termálfürdő már húsvétkor elindította az idei szezonját, április 7. és 10. között már nyitva voltak. Kis szünetet követően azonban április 22-én, azaz most szombaton újranyitnak és ekkortól kezdve már a hét minden napján, 9 és 17 óra között látogatható a hangulatos termálstrand.

Egyelőre a termálmedence, a jakuzzi és a szauna jelenti a választékot, de a nyári idény kezdetéig folyamatosan bővül majd a kínálat. Nyilván ennek a pontos menetrendje az időjárás alakulásától is függ.

Érdemes egyébként figyelemmel kísérni a fürdő Facebook oldalát is, ugyanis már meghirdették az idei programkínálatukat, ami kimondottan gazdagnak ígérkezik. Április 30-án majálist tartanak a strandon és többször is rendeznek retró strandpartyt, így május 27-én Bebe, július 8-án a Shygys, augusztus 19-én a Groovehouse, szeptember 9-én a Peat Jr. & Fernando lép fel. Mindezeken felül gyereknap, Czanik Balázs road show, mulatós hétvége, motoros találkozó is lesz a strandfürdőben.

termálmedence a Jászszentandrás termálstrandon