• A jövő héten négy napig nem látogatható a debreceni élményfürdő.

  • Ugyanakkor az Aquaticum Termálfürdőben, továbbá a Szaunavilágban ezeken a napokon is várják a vendégeket.

Az Aquaticum SPA tájékoztatása szerint az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő nyitvatartása – időszakos karbantartási munkálatok miatt – 2023. október 9. és október 12. között szünetel. Ami azt jelenti, hogy 2023. október 13. (péntek) 12 órától várják majd újra a fürdőzni vágyó vendégeket.

A termálfürdő és az Aquaticum Szaunavilág természetesen ebben az időszakban is nyitva lesz. Így aki egyedi felfrissülésre vágyna, annak a Szaunavilág napi programjait ajánlják, ahol profi szaunamesterek gondoskodnak a felfrissülésről. A karbantartás ideje alatt érdemes ellátogatni az Aquaticum Termálfürdőbe, ahol a számos egészségmegőrző szolgáltatás mellett mindennap átélhető a debreceni gyógyvíz páratlan hatása.

A 65 Celsius-fokosan feltörő debreceni gyógyvíz alkáli-kloridos, hidrogénkarbonátos, jódos, brómos, nátriumkloridos hévíz, amely számottevő kalciumot, magnéziumot, metabórsavat és metakovasavat is tartalmaz. Az értékes szerves és szervetlen anyagokban gazdag gyógyvíz számos betegség, egészségi probléma esetén ajánlott. Ide sorolhatók a  legkülönfélébb mozgásszervi panaszok, ortopédiai betegségek, egyes bőrproblémák, pszichoszomatikus kórképek. Megelőzésként pedig különösen javasolható az ülőmunkát végzőknek és a mozgásszegény életmódot folytatóknak.

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecenben

Illusztráció: az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő