• Ezen a héten pénteken és szombaton tartják a Cserke Vitéz Napokat.

  • Idén is sztárfellépőkkel várják az érdeklődőket az ingyenesen látogatható rendezvényen.

Több mint másfél évtizedes múltra tekint vissza Cserkeszőlő legnagyobb nyári rendezvénye, a Cserke Vitéz Napok. Az ingyenes programot idén július 12-én és 13-án, azaz ezen a héten pénteken és szombaton tartják a Fürdő utcában.

A színpadnál a programok késő délutántól kezdve éjjelig tartanak mindkét nap. Többek között pénteken fellép a Dupla KáVé, DJ Páz feat. Jucus, a Magna Cum Laude és Newik. Szombaton pedig Betty Love, a Cozombolis, Gájer Bálint, a Neoton Família és DR BRS. A fellépők teljes listáját és a pontos kezdési időpontokat megtalálják a település honlapján.

A Cserke Vitéz Napokra érkezőknek nyilván érdemes a fürdőt is felkeresni. Akik egy éve ilyenkor jártak itt utoljára, azoknak jó hír, hogy a fürdőbelépők ára nem változott. Azaz a főszezonban egy felnőtt napijegy ugyanúgy 3990 forint, mint tavaly ilyenkor. Nyugdíjasoknak, diákoknak 3190 forint a belépő, délutánonként 16 órától pedig 2600 forintért váltható kedvezményes belépőjegy.

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati központ széles medenceválasztékának fényében – közel 20 medence – ez továbbra is nagyon jó ár-érték arányú ajánlatnak számít.

Cserkeszőlő strandmedence