• Találtunk egy érdekes privát videót, amit egy lengyel férfi készített, aki még szeptember elején járt a mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdőben.

  • A parkolótól indulva bejárata majdnem az egész fürdőt.

A reklámcélból készített tévéműsoroknál, illetve videóknál olykor sokkal jobban visszaadják a fürdők hangulatát a látogatók által készített felvételek. Most éppen egy ilyenre bukkantunk, amit nemrég töltött fel egy lengyel srác a YouTube csatornájára. A lengyelek körében egyébként kifejezetten kedvelt úti célnak számít Mezőkövesd, illetve az ottani Zsóry Gyógyfürdő, ahol a külföldi vendégek döntő részét ők és a szlovákok adják.

A videóból kiderül, hogy a készítője már a szezont követően, szeptember 10-én járt másodmagával a mezőkövesdi fürdőben. A videója érdekes lehet azok számára is, akik még nem volt a Zsóry Gyógyfürdőben, hiszen egész jól bejárta a létesítményt.

A parkolótól indultak, ahol ekkor – hétköznap reggel – bőven volt hely, lerakták a cuccukat az öltözőben, majd a szabadtéri élménymedence és a gyógymedencék felé vették az irányt. Ezután ettek egy szalonnás-kolbászos-tejfölös-hagymás és egy sajtos-tejfölös lángost.

Szeptember elején a medencék egy része már zárva volt, így például a jellegzetes körmedence is, valamint az új csúszdapark sem üzemelt. Viszont bekukkantottak a fedett uszodába, s talán csak egyedül a fedett élményfürdőt hagyták ki, ha jól értjük, akkor oda nem vettek kiegészítő jegyet. A videóban egyébként dicsérték a fürdő tágasságát, aminek köszönhetően szerintük itt még a főidényben sem lehet zsúfoltság.

Itt nézhetik meg a videót: