Jövő héten szombaton, azaz július 26-án különleges program lesz Igalon. A Somogy megyei üdülőhely termálfürdőjében ugyanis ezen a napon tartják az „Anna napi búcsú és Tökfesztivál” nevű rendezvényüket. Egész nap kóstolókat tartanak a tökből készült ételekből, de népi vásározók, kézműves bemutatók, népi játszótér, tombola is lesz. Ezen felül részt lehet venni ingyenes egészségügyi szűréseken is.

A színpadi programok 15 órától kezdődnek: bábszínházzal, néptánc bemutatóval, színházi előadással és koncerttel. 21 órától pedig utcabált tartanak.

Igal Tökfesztivál

A tavalyi Tökfesztivál (Igal.hu)

Érdemes lehet egy nappal korábban érkezni Igalra, ugyanis a Tökfesztivált megelőző napon, pénteken zenés éjszakai programot tartanak az Igali Termálfürdőben. Az éjszakai fürdőzésen koktélokkal, snack és borkóstolóval várják a vendégeket. Az „éjszakai műszak” 20 órakor veszi kezdetét és ezen a napon csak éjjel 1-kor zárják a termálfürdőt.

Igal éjszakai fürdőzésAmennyiben további információkat olvasna a fürdőről, vagy szálláshelyet keres Igalon, akkor kattintson ide.