• Két termálszálló is bekerült a legjobb háromba az egyik turisztikai tévéműsor szavazásán.

  • A nézők kilenc hónap alatt több mint 114 ezer szavazatot adtak le a bemutatott hotelekre.

Az elmúlt héten véget ért Az Év Hotele 2017. közönségszavazás döntője. Az RTL Klubon futó Az Év Hotele című műsor nézői januárban két héten át adhatták le voksaikat az ország nyolc régióján belül a legjobbnak tartott szállodák egyikére.

Tavaly a „Debrecen és környéke” régióban a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb**** végzett az élen, így ez a szálloda is bekerült a legjobb nyolc közé. A végső megmérettetésen pedig a nézőktől a második legtöbb szavazatot kapta a hajdúszoboszlói szálloda, azaz Az Év Hotele verseny második helyezettje lett.

A műsor minden adásában hétköznapi utazók próbálták ki a szállodák szolgáltatásait, volt ahová jegyespárok, máshová ikrek, a hajdúszoboszlói szállodába pedig két barátnő látogatott el.

Hotel Délibáb HajdúszoboszlóAz első helyen egyébként az Északkelet-Magyarország régiót képviselő felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel végzett. Harmadik pedig Budapestet és a környékének legjobbjának választott Thermal Hotel Visegrád lett.

A szavazás eléggé megmozgatta a nézőket, hiszen Az Év Hotele produkció kilenc hónapja alatt a közönségszavazáson induló 46 hotelre 75 ezren több mint 114 ezer szavazatot adtak le. A műsor idén új adásokkal fog folytatódni.