Két héten át tartó gyermek- illetve családi programmal várja a vendégeket a Bükfürdői Termálfürdő. A Minimax Gyermekstrand nevű, interaktív programokkal tarkított rendezvényt a létesítmény játszóterén tartják. A programok első héten a „Beach party”, második héten a „Cirkusz a strandon” tematika köré szerveződnek. Mindezeken felül június 23-án „bizonyítvány bulit” is tartanak. A Minimax Gyermekstrand június 22. és július 6. között látogatható.

A fürdő idei újdonságai közé tartozik az is, hogy a nyári bejárat mellett egy mini játszóparkot alakítottak ki, az egyik strandmedencét pedig vízi röplabdahálóval és vízi kosárlabda-palánkkal szerelték fel. Ráadásul a nyári hőség idején vízpermetkapukat is üzemeltetni fognak a termálfürdőben, és szintén újdonság, hogy Bükfürdőn is lesz vízigolyó.

büki gyógyfürdő

A Bükfürdői Termálfürdő akciókkal is kedveskedik a vendégeknek. A diákok egész nyáron kedvezményes áron – 1600 forintért – válthatnak belépőjegyet a fürdőbe. Június utolsó napjáig él az a kedvezmény, aminek keretében hétfőtől péntekig kedvező áron családi délutáni jegyek vásárolhatók. Két felnőtt, egy gyermek a gyógy- és strandfürdőbe így 3500, az élményfürdőbe 4200, a családi fürdőbe és az élményfürdőbe 6400 forintért léphet be. A délutáni jegyek 15 órától válthatók.