A hévízi NaturMed Hotel Carbonának az éttermét, a Gellért Fürdőnek pedig a gyógyászati- és wellness szolgáltatásait díjazta a Magyar Termék Nagydíj zsűrije.

Magyar Termék NagydíjMásodik alkalommal részesült Magyar Termék Nagydíjban a hévízi NaturMed Hotel Carbona. A zsűri a szálloda éttermét díjazta, azon belül is azt, hogy a gasztronómiai kínálatot hatékonyan hangolták össze a hotel egészségmegőrző és gyógyászati szolgáltatásaival. A Hotel Carbona a magyar szállodák közül egyedüliként kapta meg a díjat

„A Magyar Termék Nagydíj komoly elismerése az egészségtudatos gondolkodás terjesztése érdekében végzett munkánknak” – mondta el Lukács Ferenc, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója a díj átvételekor. A szálloda az étrend összeállítása mellett szakmai előadásokat, életmód tanácsadást, valamint szakemberekkel történő személyes konzultációt is kínál az egyes gyógykúrák során. A hotel Attila éttermében a különféle ételallergiákban szenvedők kiszolgálására is felkészültek, az alapanyagokat pedig lehetőség szerint a környékbeli vállalkozásoktól, gazdaságoktól igyekeznek beszerezni.

Gyógyászati- és wellness szolgáltatásai révén szintén Magyar Termék Díjban részesült a fővárosi Gellért Fürdő. Tavaly a Budapest Gyógyfürdői- és Hévízei Zrt. egy másik fürdője, a Széchenyi Gyógyfürdő kapta meg ugyanezt az elismerést. A Gellért a hazai gyógy- és termálfürdők közül egyedüliként részesült a díjban.

Hotel Carbona és Gellért Fürdő

A Magyar Termék Nagydíjat azzal a szándékkal hozták létre, hogy egészséges versenyre ösztönözze a Magyarországon készített és forgalmazott termékek gyártóit, valamint a hazai szolgáltatásokat nyújtó cégeket, szervezeteket.