• Múlt héten új szolgáltatással bővült a nagymegyeri Thermal Corvinus termálfürdő kínálata.

  • Jövőre a fürdőrészleget is bővítik.

A vadonatúj fitneszparkban az erőnlét fejlesztése mellett különféle játékokra is lehetőség van, gyereksarok és egy nagy sakktábla is várja a látogatókat. A beruházás összességében 66 ezer euróba (körülbelül 21 millió forintba) került – tájékoztatta a TASR szlovák hírügynökséget Eva Mészárosová, a Thermal Corvinus munkatársa.

Kórósi Zoltán, a Termál, s.r.o. egyik ügyvezetője elmondta: a szabadtéri fitneszparkok előnye, hogy a látogatók a friss levegőn végezhetik a gyakorlatokat és találkozhatnak azonos érdeklődésű társaikkal.

2018-ban a fürdőben több más fejlesztésre is sor került. Új szaunavilágot építettek és itt kapott helyet a masszázs-, manikűr-, pedikűr és kozmetikai szalon is. A komplexum előtti tér új útburkolatot kapott, és új padokat is elhelyeztek. 2019 júniusáig pedig várhatóan elkészül az új medencevilág.

Nagymegyer Corvinus termálfürdőA nyár folyamán a Mátyás király emlékév keretében zenés programokkal szórakoztatták a közönséget, de voltak kardvívás- és solymászbemutatók is.

A termálfürdő nagy látogatottságnak örvend, a tavalyi adatokkal összehasonlítva mintegy 3 százalékos növekedésről számolt be a Thermal Corvinus vezetősége. Júliusban 131 ezer látogatót fogadtak, kétezerrel kevesebbet, mint 2017-ben. Augusztusban ugyanakkor emelkedett a látogatók száma, amelynek köszönhetően a nyarat megközelítőleg hasonló nyereséggel fogják zárni, mint a tavalyi évben.