Két hét múlva a bulizó ifjúság foglalja el a csornai termálfürdő környékét. A fesztiválozók kedvezményes áron válthatnak jegyet a termálfürdőbe.

A hónap utolsó hétvégéjén ismét megrendezésre kerül a Veréb Fesztivált. Az eseménynek a csornai Aquathermal Kemping ad otthont, amely közvetlenül a termálfürdő mellett található. A fesztiválon hazai zenekarok lépnek fel, köztük a Vad Fruttik, a Supernem és a Carbonfools.
A csornai rendezvény szervezői fürdőzést is ajánlanak a látogatóiknak, hiszen a fesztiválozók féláron válthatnak jegyet a városi termálfürdőbe. Ez felnőttek esetében 600, diákoknál 500 forintos jegyárat jelent. A tavalyihoz képest jelentősen növelték a zenei fesztivál rendelkezésére álló területet, így a szervezők ígérete szerint nem lesz kevés a sátrazáshoz rendelkezésre álló hely. A Veréb Fesztivál három napjára elővételben 4300, a helyszínen 5000 forintért váltható belépőjegy.

Lényeg, ami lényeg, aki csendes, nyugodt, madárcsicsergéses, termálfürdőzéses pihenést szeretne és kevés dologra vágyik kevésbé, mint hogy másnapos tinikkel üldögéljen közös medencében, az július 26. és 28. között az messze kerülje el Csornát. Akinek ez nem probléma, az itt még lájkolhatja is a fesztivált.

A rendezvény bemutatkozó reklámvideója: