A Hungarospa átépítési munkálatai alatt többféle akció is igénybe vehető a fürdőben. Az Aqua-Palace születésnapján olcsóbbak a belépőjegyek és szauna szeánszokat is tartanak.

Jelenleg is zajlik a hajdúszoboszlói Hungarospa attrakciófejlesztési beruházása. Ennek többek között az is része, hogy felújítják a gyógyfürdő medencecsarnokát, de bővülnek a pihenőterek és megújulnak a vizesblokkok is. Emiatt azonban a gyógyfürdő termálcsarnokának és belső udvarának a medencéi a nyári strandszezon kezdetéig nem látogathatók. A gyógyfürdő vendégei ebben az időszakban két szabadtéri gyógyvizes medencét használhatnak, amelyek fedett folyosón közelíthetők meg. Amíg ez az ideiglenes állapot fennáll, addig a belépőjegyek árából 20 százalékos kedvezményt biztosít a fürdő.

Hungarospa strandfürdő

Gyógyvizes medence a strandfürdőben

Szintén a felújítás ideje alatt a gyógyászati szolgáltatásokat igénybe vevő vendégek külön térítési díj nélkül léphetnek be az Aqua-Palace élményfürdőbe. A belépési lehetőség arra a napra érvényes, amikor valamelyik gyógyászati szolgáltatásban részesülnek a vendégek. Az akció hétköznaponként 19:00-ig, szombaton 12:00-ig érvényes, utána pótdíjat kell fizetni.

Március 22-23-án ünneplik az Aqua-Palace negyedik születésnapját (valamint a Víz Világnapját is). Ebből az alkalomból ingyenes szauna szeánszokat tartanak az élményfürdőben. A szeánszok 14, 15 és 16 órakor kezdődnek és azok vehetik igénybe, akiknek érvényes belépőjegyük van a fürdő szauna-részlegébe.

AquaPalace Hajdúszoboszló

Az Aqua-Palace élményfürdő.

Szintén ebből az alkalomból március 22-én 20 százalékos kedvezményt biztosítanak a gyógyfürdő és az Aqua-Palace belépőjegyeinek az árából, s a nap során szórakoztató programokkal is várják a fürdővendégeket.