• Díjazták a Lentiben működő termálfürdőt. Az elismerést az egy évvel ezelőtt átadott új élményrészlegüknek köszönhetik.

  • Egyre többen keresik fel a tavaly óta működő szállodájukat is.

A Zala megyében található Lenti Termálfürdő a közelmúltban Családbarát Díjban részesült – számolt be a település helyi televíziója. Kutfej Attilának, a fürdő ügyvezető igazgatójának elmondása szerint az elismerést a tavaly átadott új élményfürdő részlegüknek köszönhetik.

Ennek révén ugyanis a család minden tagjának, egész éven át tudnak kikapcsolódási lehetőséget nyújtani. Korábban ezt inkább csak a nyári időszakban tudták magukról elmondani, hiszen a szabadtéri csúszdás élménymedencéjük csak a strandszezonban üzemel, 2016-ig fedett élményrészleggel nem rendelkeztek.

A fürdő vezetője elmondta, hogy több tízezren keresték fel az elmúlt egy évben az új élményfürdőjüket. Kutfej Attila csak abból szempontból csalódott egy kissé, hogy a helyi lakosok közül kevesen látogatják az új egységüket. Ezért a közeljövőben kedvezménnyel, vagy esetleg egy nyílt nappal próbálják becsalogatni a lenti lakosokat is az élményrészlegbe.

Lenti élményfürdőAz új fürdőegységgel együtt épült és szintén tavaly adták át a négycsillagos Balance Hotelt. Ennek kapcsán Kutfej Attila arról beszélt, hogy egyre nő a szálloda vendégszáma, ezen belül a külföldiek is kezdik felfedezni maguknak az új lenti hotelt. Sok vendége van a lenti fürdőnek például Ausztriából, Csehországból és Szlovákiából is.

A Lenti Tv tudósítását itt tekintheti meg: