• Termálvizű tóval és medencékkel rendelkező kastélyszállót hirdetnek több ingatlanos és apróhirdetési oldalon is.
  • Van egy olyan érzésünk, hogy nem a nyugdíjasok jelentették a kastélyszálló fő célcsoportját.

Érdekes ingatlanhirdetést szúrt ki néhány nappal ezelőtt a Délmagyar.hu. A Szentes és Hódmezővásárhely között található Mindszenten hirdetnek egy kastélyszállót. Nem is akármilyent, ugyanis a szállodához egy nagy termáltó, valamint termálvizes kültéri medencék is tartoznak. Szintén az ingatlan részét képezi egy erdő, sportpálya, díszpark és egy parkoló is. A mindszenti termálvizű kastélyhotel több ingatlanos és apróhirdetési portálon is megtalálható. Az irányára pedig 300 millió forint, bútorokkal együtt pedig 400 millió forint.

Mindszent termál

Az ingatlanmagazin.com-on egyébként már 2009-ben is emlegették ezt a kastélyt, akkor 440 millió forintos áron kínálták. Ami különös, hogy a termálvízű kastélyszállóról nem igazán lehet találni semmi érdemi információt a neten, se honlapot, se Facebook oldalt. A kastélyra keresve ellenben rengeteg pszichedelikus zenei fesztiválról szóló képet, beszámolót és hirdetést dob ki a Google. Ez alapján a kastélyszálló időnként amolyan bulihotelként működhetett. A YouTube is tele van a mindszenti bulikról készült videókkal.


Konkrét cím híján a szállodát a Google Street View-ban sem volt egyszerű megkeresni. Végül az egyik bulihoz kapcsolódó fórumban találtuk meg, hogy „a Pepsi táblánál” van a bejárat a település külterületén. Tehát valahol itt: