Az elmúlt években nagyon népszerűvé váltak az éjszakai fürdőzések. Ebben minden bizonnyal szerepe van a nyaranta megrendezett Strandok Éjszakája programsorozatnak is. Az esti fürdőzés ráadásul többnyire nem csak rendhagyó, éjszakába nyúló nyitva tartást jelent, hanem valamilyen programot is szerveznek a fürdők. A következő bő egy hétben több termálfürdőben is tartanak éjszakai fürdőzést.

Miskolctapolcán a Barlangfürdőben március 9-én, azaz most szombaton lesz ilyen program. A fürdőzés 19 órakor kezdődik és egészen 23 óráig tart. A részvételi díj fejenként 2000 forintba kerül, de ez magában foglalja a finn szauna használatát is.

éjszakai fürdés

Más fürdőkben a március 15-i hosszú hétvégére időzítik az esti fürdőprogramot. A zalakarosiról már írtunk is korábban. A termálfürdőben jövő pénteken 20:30-tól kezdődik az éjszakai fürdőzés és egészen hajnali 2-ig tart. Az este során fellép a Freya Band és sztárvendég is lesz, méghozzá Csobot Adél személyében. A belépő felnőtteknek 1990 forintba, diákoknak (18 éves korig) 1690 forintba kerül. A Zalakarosi Termálfürdőben ezen az estén minden vendég egy meglepetéskoktélt is kap.


A Bükfürdői Termálfürdőben szintén március 15-én lesz éjszakai program. Retro partyt tartanak B. Tóth Lászlóval, viszont a bükfürdői programról egyelőre ennél többet nem lehet tudni.

A Harkányi Gyógyfürdőben március 16-án, jövő héten szombaton rendeznek zenés esti fürdést. A program 18 órakor kezdődik és egészen 23:30-ig nyitva tartanak. Ezen az estén a Favorit zenekar is fellép, 19:30-tól pedig éjszakai szauna ceremóniát tartanak. Az aznap napközben jegyet vásárló vendégek is részt vehetnek az éjszakai fürdőzésen, aki pedig 18 óra után érkezik, az 1000 forintért válthat belépőjegyet.