• Az RTL Klubon futó Házasodna a gazda című műsorban egy Pest megyei fürdő, egészen pontosan annak a csúszdaparkja is szerepelt.

  • Aki kedvet kapott egy ottani csúszdázáshoz, annak a 2023-as szezonig kell erre várnia.

A Házasodna a gazda című tévéműsorban egy sokak számára ismerős aquapark is feltűnt. Zsolt gazda és Hajni ugyanis a Ceglédi Gyógyfürdőhöz tartozó csúszdaparkban töltötték első igazi randijukat.

Irigylésreméltó helyzetük volt, hisze a forgatás miatt övék volt az egész csúszdatorony és több pályát is kipróbáltak. Láthatóan késő délután, már a napnyugta táján készültek a felvételek.

A helyszínválasztás persze nem véletlen, hiszen Zsolt gazda, azaz Kövesdy Zsolt ceglédi, így számára ez számít a helyi fürdőnek.

Egy-egy ilyen megjelenés amúgy sokat lendíthet a fürdő ismertségén, hiszen például a Házasodna a gazda múlt héten adásonként 500-560 ezres nézettséggel futott. Ezzel pedig ott volt a hét tíz legnézettebb tévéműsora között.

Akiknek kedvük támadt felkeresni a ceglédi csúszdaparkot, azoknak erre még pár hónapot várniuk kell, ugyanis a szezonális létesítmény idén augusztus 28-án volt utoljára nyitva. A 2023-as szezonjuk pedig majd nyár elején indul. Vélhetően a Ceglédi Gyógyfürdő most épülő hibrid medencéjét ennél még előbb ki lehet majd próbálni.