• Az üdülőhely weboldala és mobilalkalmazása is díjban részesült.

  • A hajduszoboszlo.hu néhány hónappal ezelőtt teljesen megújult.

Hajdúszoboszló – az ország legtöbb vendégéjszakával rendelkező vidéki települése – 2016-ban ismét „Az Év Turisztikai Települése” díjjal büszkélkedhet, amit a töretlen népszerűségének köszönhet. A város közkedveltségét támasztja alá az is, hogy közel 10 százalékos vendégéjszakaszám növekedést sikerült idén is elérnie.

A júniusban megkapott “Városmarketing Gyémánt Díj”, majd “Az Év Turisztikai Települése” díj után most újabb szakmai elismerésekkel gazdagodott Hajdúszoboszló. A megújított hajduszoboszlo.hu oldal ugyanis “Az Év Honlapja” díjat kapta meg, míg a HAPP (Hajdúszoboszló turisztikai mobilalkalmazása) “Az Év Applikációja” különdíjat nyerte el.

A Felüdülőhely weboldala a nyári főszezont követően új dizájnnal fogadta a látogatókat, amely megfelel a 2016-os trendeknek, technológiai elvárásoknak és felhasználóbarát módon biztosítja az aktuális információkat a helyieknek és a turistáknak egyaránt. Az online fejlesztések, így a megújított weboldal célja volt, hogy nemzetközi szintre emelje a fürdőváros online szolgáltatásait, amely alappillérei az új hajduszoboszlo.hu portál és a most fejlesztett turisztikai mobilapplikáció.

Hajdúszoboszló weboldalMindkét felület 8 nyelven érhető el, a weboldal bloggal, közösségi média integrációval, szűrési lehetőségekkel, vendégvéleményekkel, attraktív szolgáltatói bemutatásokkal és rengeteg tartalommal várja a látogatókat. A HAPP (Hajdúszoboszló Applikáció) a weboldal információin felül további szolgáltatásokkal is segíti a városban tartózkodókat.