• A termáltó egy árban lesz a demjéni és egerszalóki, hasonló kategóriájú termálfürdőkkel.

  • Nyugdíjasok és gyermekek számára olcsóbb belépőt is kínálnak.

Egyelőre még egy picit várni kell a legújabb demjéni fürdő, a Demjén Termáltó megnyitására. Az egrihirek.hu úgy tudja, hogy egy cső elfagyása hátráltatja azt, hogy a vendégek is birtokba vehessék a termálfürdőt. Eddig még nem lehetett semmit tudni a fürdő belépőjegyeinek árairól, viszont az Origo újságírója rákérdezett erre is.

Ez alapján egy teljes árú belépőjegy 1690 forintba, a nyugdíjas és a gyermek jegy pedig 1490 forintba fog kerülni. Ezzel egy árban lesznek a demjéni termálfürdővel, ahol a kültéri részlegbe érvényes alap belépőjegyek fillérre pontosan ugyanennyibe kerülnek.

A szomszédos Egerszalók Nosztalgia Strandfürdője egy picit olcsóbb, ott 1500 forint a felnőtt belépőjegy, a nyugdíjas és a gyermek jegy 1200 forint. Viszont a parkolásért napi 450 forintot kell fizetni. Illetve még az egyik egerszalóki szállodában is van egy kisebb, de külső vendégek számára is látogatható termál részleg, ahová szintén 1500 forint a napijegy. (A demjéni Cascade barlangfürdő, és az egerszalóki Saliris Resort nyilván drágább, de ezek más kategóriát képeznek).

Demjéni TermáltóFotó: MTI