Júliusban írtunk arról, hogy bárki virtuális sétát tehet a Hévízi Tófürdő körül. Nos, erre lehetőségünk van a Bükfürdői Termálfürdő esetében is (ide kattintva láthatja). A főbejárattól indulva ellátogathatunk a fedett gyógymedencékhez, a külső nagy gyógymedencékhez, az úszómedencéhez, körbenézhetünk a csúszda tetejéről, benézhetünk az összes élménymedencéhez. Magyarán mindent megnézhetünk a fürdőn belül, ami csak érdekes lehet, beleértve a legújabb wellness részleget, sőt még a kempinget is. Amennyiben nagyon kekeckedni akarunk, akkor itt is csak azt tudjuk megemlíteni kritikaként, amit a hasonló hévízi oldalnál: még látványosabb lehetett volna mindez, ha a Google Street View-jellegű bejárást biztosító virtuális sétát tehetünk a fürdőkomplexumban.

Bükfürdő virtuális túra

S ha már Bükfürdőt emlegetjük, akkor meg kell említeni, hogy az előttünk álló időszakban több program is lesz a termálfürdőben. Augusztus 16-án, pénteken Jumping estet rendeznek. Ennek keretében a gyerekeknek, a fiataloknak és az idősebbeknek külön-külön átmozgató foglalkozásokat tartanak. A Jumping nevű mozgásforma alkalmas fogyókúra esetén, alakformálásra, fejleszti a koordinációs képességet. Mindezt úgy, hogy kíméli a gerincet és az ízületi rendszert. A program 17 órától kezdődik. A belépőjegy 1500 forintba kerül, akinek van arra a napra szóló fürdőbelépője, az 900 forintos kiegészítő jeggyel vehet részt a foglalkozáson.

Augusztus 18-án, vasárnap Korda György és Balázs Klári vendégeskedik a fürdőben. A sztárvendégek 14:30-tól adnak koncertet a nagycsúszda melletti színpadon. Amennyiben rossz lesz az idő, akkor pedig a rendezvénysátorban lépnek fel Kordáék.

Augusztus 19-én, hétfőn debütál SPAncsi pingvin, aki mostantól a fürdő gyermekprogramjainak a kabalaállata lesz. SPAncsi közreműködésével ezen a napon hastánc, játszóház, íjászkodás, buborék party és csúszdaverseny szórakoztatja a legfiatalabb fürdőlátogatókat.

Bükfürdő virtuális túra