• Számos programmal készül az idei nyárra a Bonyhádi Termálfürdő, amely továbbra is kedvező áron látogatható.
  • A fürdő augusztus végéig lesz nyitva.

Megkezdődött az idei strandszezon a 2012-ben megnyitott Bonyhádi Termálfürdőben. A Tolnai Népújság beszámolójából kiderül, hogy az elmúlt években megkedvelték a vendégek a kis termálfürdőt, a napi látogatócsúcsuk 700 fő fölé emelkedett.

Bonyhádi termálfürdő

Az idei nyárra több programmal is készülnek. Ezek közé tartozik, hogy szombatonként éjszakai fürdőzésre lesz lehetőség, ugyanis ezeken a napokon éjfélig tart nyitva a fürdő. Június 20-án és 21-én megtartják a magyar úszás napját, a hónap utolsó hétvégéjén pedig a fürdőolimpiát. A szezont augusztus végén a strandröplabda országos bajnoki fordulóval zárják.

Mindezek mellett felújítottak néhány gépészeti egységet, hamarosan az ülőmedencénél kialakítanak egy új árnyékolót, valamint 40 millió forint értékben napelemeket telepítettek, így a termálfürdő energiaköltsége jelentősen csökken.

Bonyhádi termálfürdőA Bonyhádi Termálfürdő továbbra is az ország olcsóbb fürdői közé tartozik. Egy egész napos felnőtt jegy 990 forintba, a diák és nyugdíjas jegy pedig 800 forintba kerül. A fürdő idén augusztus utolsó napjáig lesz nyitva.

5+1 indok, hogy a Körös völgyében pihenj! Kattints a részletekért. (x)