• A helyi termálfürdőt is üzemeltető településellátó szervezet a hétvégén ingyenes belépést biztosít a gödi lakosoknak.

  • A gödieknek ettől függetlenül is jelentős kedvezményt biztosítanak a jegyárakból.

A Gödi Településellátó Szervezet fennállásának 40. évfordulója alkalmából ingyen fürdőzési lehetőséget biztosítanak a gödi lakosoknak. Ez azt jelenti, hogy a lakcímkártyájukkal december 8. és 10. között – ezen a héten péntektől vasárnapig – a gödiek ingyen léphetnek be a városi termálstrandra.

Az egész évben nyitva tartó szabadtéri medencés gödi fürdőben jelenleg egy 34-36 Celsius-fokos termálvízzel töltött medence, valamint egy 26-28 Celsius-fokos vizű sportmedence áll a vendégek rendelkezésére. A Gödön feltörő termálvíz 2002 óta hivatalosan is gyógyvíznek számít.

A helyi lakosokat egyébként amúgy is egész jelentős kedvezménnyel várja a termálfürdő. A „normál” 2400 forintos felnőtt napijegy például a gödiek számára csak 1600 forintba kerül. A gyermek, diák, nyugdíjas belépőért pedig 1700 forint helyett nekik csak 1000 forintot kell fizetni. De minden egyéb jegytípusra, valamint bérletre is vonatkozik helyi kedvezmény.

Legutóbb annak kapcsán írtunk a strandfürdőről, hogy itt szokott edzeni Korok Fatima, a szabadtüdős mélymerülés háromszoros világbajnoka. Ezt a cikket ide kattintva találja. Pest megye gyógyvizeitől és gyógyfürdőiről pedig itt olvashat bővebben.

Korok Fatima a Gödi Termálfürdőben

Fürdőtipp: a Fonyódhoz közeli Csiszta Fürdőről itt talál érdekességeket.