Három éves szünet után idén nyáron nyitották meg újra a Csornai Termálfürdőt. A helyi önkormányzat által közzétett beszámoló szerint nem volt olcsó a fürdő újbóli üzembe helyezése. Ebben az évben összesen 32,2 millió forintot kellett a városi termálfürdőre fordítani. Ennek legnagyobb részét – 24,8 millió forintot – a fürdő és a mellette lévő kemping felújítására kellett költeniük, hogy a lehetőségekhez képest színvonalas körülmények között tudják fogadni a vendégeket. Jelentős összegbe került magának a termálkútnak is az üzemeltetése, hiszen 7,4 millió forintot emésztett fel. Ezen belül például a kút működtetéséhez szükséges áram 1,2 millió forintba került.

A Kisalföld megyei napilap cikke szerint azonban Csorna vezetése hosszú távú befektetésként tekint a termálfürdőre. Arról nem számoltak be, hogy összesen mennyi látogatója volt a szezonban a létesítmények, mindenesetre az üzemeltető és a város is elégedett volt az eredményekkel. A nyári kánikulai napokon volt, hogy több mint ezren keresték fel a fürdőt.

A termálfürdőt már a 70-es években megnyitották, sőt a vízének gyógyhatása is hamar bebizonyosodott. Ennek ellenére jelentős beruházások nem valósultak meg a fürdőben, pedig számos nagyszabású terv született a létesítmény modernizálására. Bonyolította a helyzetet, hogy a termálkút magánkézbe került, majd a tulajdonjoga körül is viták kerekedtek. Emiatt végül 2009-ben már ki sem nyitott a termálfürdő, amelynek az állaga folyamatosan romlott. Fedett részleg híján jelenleg a fürdő zárva tart, a tervek szerint jövő év április végén nyitja meg újra a kapuit.