• Pünkösdkor érdemes valamelyik termálfürdő felé venni az irányt.

  • A kellemesen meleg vizű medencék akkor is jó választást jelentenek, ha esetleg hűvösebb lesz az idő.

  • Ráadásul sok termálfürdőben programokkal is készülnek a pünkösdi hétvégére, ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben játékos vizes animációs programokkal várják a vendégeket. A családi programokat szombaton, vasárnap és hétfőn is 10 és 18 óra között tartják.

Cegléd: június 4-én, este 8 és éjjel 2 óra között szezonnyitó zenés éjszakai fürdőzés lesz a Ceglédi Gyógyfürdőben. A jó hangulatról DJ gondoskodik és a vendégek rendelkezésére áll majd az összes beltéri medence, valamint szabadtéren a termálmedence és az úszómedence. Az esti programra 2600 forintba kerül a belépő, ami a szaunahasználatot is magában foglalja.

Debrecen: június 5-én és 6-án animációs programokat tartanak az Aquaticum Strandfürdőben. Erre a két napra vízi játékokkal, kézműves foglalkozásokkal készül a fürdő, de napközben aquafitnesst és vízi zumbát is tartanak. Rossz idő esetén a programok helyszíne a mediterrán élményfürdő lesz.

Hajdúszoboszló: június 5-én, vasárnap 13 órától a Hungarospa strandján Tihanyi Tóth Csaba tart zenés nosztalgia show-t.

Igal: változatos programokkal készül a pünkösdi hosszú hétvégére az Igali Gyógyfürdő. Június 4-én, szombaton a délután folyamán három alkalommal szaunaszeánszokat tartanak. 14:30-tól pedig zenés fürdőzés veszi kezdetét a külső termálmedencénél, a jó hangulatról a Forever Duo gondoskodik. Június 5-én, vasárnap a 10 év alattiak számára ingyenes lesz a belépés. Ezen a napon a gyerekeket ugráló várral, trambulinnal, játszóházzal, arcfestéssel, lufihajtogatással, népi játékokkal várják. Délután pedig két sztárvendég is fellép: 15:30-tól Szulák Andrea, 16:30-tól Szabó Ádám.

Kecskemét: június 4-én, 5-én és 6-án, azaz szombaton, vasárnap és hétfőn 14 és 18 óra között pünkösdi programokkal várja vendégeit a Kecskeméti Fürdő. A programok közé tartoznak a kézműves foglalkozások és a medencés ügyességi játékok.

Kisvárda: érdemes lesz pünkösdkor felkeresni az Aquacinema fürdőt, ugyanis június 4-én megnyitják a csendes élmény, az úszó és a gyermek kültéri medencéket. A fürdő pünkösdhétfőn is nyitva lesz.

Makó: június 4-én számos programot tartanak a Hagymatikum fürdőben. Ezek közé tartozik a zenés kívánságműsor, a kreatív sarok, de még szaunaszeánszokat is rendeznek. 15 órától Horák Renáta énekes, 16 órától az ABBA Sisters fog fellépni, este pedig habparty is lesz.

Zalakaros: a felnőttek és a gyerekek számára is kínál pünkösdi programokat a Zalakarosi Fürdő. Péntektől hétfőig minden nap gyermekfoglalkozásokat tartanak, jó idő esetén a strandi játszóházban, ha rossz idő lesz, akkor pedig a beltéri gyermekvilágban. Szintén péntektől hétfőig szaunaprogramok is lesznek, az elsőt mindegyik nap 11:30-kor, az utolsót 17:00-kor tartják.