Fejér megyei lakosok 200 forintért vehetik igénybe a támogatott gyógykezeléseket – köztük a fürdőbelépőt – az Agárdi Gyógyfürdőben.

Az OEP által finanszírozott gyógykezelésekhez kapcsolódó akciót hirdetett az Agárdi Termál- és Gyógyfürdő. Ennek a lényege az, hogy akik március elseje és június 30-a között 60 darab balneoterápiás gyógykezelést igényelnek, azok ezt 12 ezer forintos csomagáron vehetik igénybe. Az ajánlat a Fejér megyében élő, 18 és 60 év közötti lakosokra vonatkozik. A gárdonyi, agárdi és dinnyési lakcímmel rendelkezők pedig 11 ezer forintért vehetik igénybe ezt a lehetőséget.

Agárdi Termálfürdő

Agárdi Termálfürdő

Ez azt jelenti, hogy egy kezelés csupán 200 forintba kerül az arra jogosultaknak. A fürdőben OEP-finanszírozással medencefürdő, iszappakolás, víz alatti csoportos gyógytorna, súlyfürdő, gyógymasszázs, szénsavas kádfürdő és víz alatti sugármasszázs vehető igénybe.

Fontos, hogy a kúra 15×4 kezelésből tevődik össze. Azaz egy alkalommal négyféle kezelés vehető igénybe, amelyek egyike minden esetben a medencefürdő-belépő. A megkezdett gyógykúrákat 56 napon belül, de legkésőbb 2014. augusztus 8-ig be kell fejezni. Már csak azért is, mert a gyógyfürdő gyógyászati részlege augusztus 11-től felújítás miatt zárva lesz.

A kedvezmény igénybe vételéhez szükség van egy lakcímkártyára, ami igazolja az állandó, vagy ideiglenes Fejér megyei lakcímet. Valamint egy személyi igazolványra, amellyel a 18-60 év közötti életkor igazolható. A kezelések az agárdi létesítmény saját reumatológiai rendelésén is felírathatók. A legegyszerűbb ezért az, ha a betegek a háziorvosuktól a fürdő rendelésére kérnek beutalót.