• November 5-én ismét megnyitja kapuit a Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping.

  • A fürdő szombatonként és vasárnaponként tart nyitva.

Az Alföld északi részén, Budapesttől nagyjából 120 kilométerre található Jászszentandrás község, ahol az 1960-as évek óta működik termálfürdő. A létesítmény szezonálisan üzemel, a teljes medencekínálat a strandidényben érhető el. Idén április végétől október 23-ig minden nap nyitva tartottak, azonban a tavalyi évhez hasonlóan megint kicsit megtoldják a szezont.

Ez azt jelenti, hogy november 5-6-i hétvégére újra kinyitnak és a következő hetekben szombatonként és vasárnaponként várják a fürdőzőket. Péntektől vasárnapig nyitva tart az apartmanjuk és a vendégházuk is, tehát szállást is lehet foglalni. Mint a fürdőtől megtudtuk, a terveik szerint az idei téli szezonban utoljára december 10-11-én lesznek nyitva. november 26-27-én lesznek nyitva.

A belépőjegy egységesen 1500 forintba kerül, amivel a 36-38 Celsius-fokos vízzel töltött termálmedence, valamint a szauna használható. További 500 forintért jacuzzizni is lehet. A helyi lakosok pedig féláron válthatnak belépőt.

Szombatonként külön díj nélkül éjszakai fürdőzésen is részt vehetünk, hiszen reggel 8-tól egészen éjfélig tart nyitva a termálfürdő. Vasárnap pedig 9 és 17 óra között állnak a vendégek rendelkezésére. Érdemes kihasználni az előttünk álló bő egy hónapot és valamelyik hétvégén akár messzebbről is felkeresni ezt a hangulatos termálfürdőt.

Jászszentandrás termálmedence ősszel