Fürdős programok és akciók február 14. és 19. között.

  • Számos fürdőben Valentin-napi programok lesznek a héten, de farsangi hétvégéből sem lesz hiány.

  • Hamarosan zár a jégpálya, ezért érdemes lehet Hévízre is ellátogatni.

Cserkeszőlő: igazi farsangi kavalkád lesz február 18-án, azaz szombaton a Cserkeszőlői Fürdőben. A bejáratnál forralt borral és meleg teával várják az érkezőket, a Napsugár Étterem pedig farsangi fánkkal kedveskedik a vendégeknek. A nap folyamán kreatív foglalkozásokat és vízi aerobikot is tartanak. Mindezeken felül 13, 15 és 17 órakor szaunaszeánszok kezdődnek, amelyekre Rostás Zoltán szaunamesternél lehet előzetesen feliratkozni.

Hajdúszoboszló: február 14-én Valentin-napi szaunaszeánszokat tartanak az Aqua-Palace élményfürdőben. A szeánszok 16, 17 és 18 órakor kezdődnek. A fürdő jelenleg futó akciója ezen a napon is érvényes, azaz a belépőn felül nem kell felárat fizetni a Szaunavilág használatáért, valamint a szaunaprogramokon való részvétel is ingyenes (előzetesen azért fel kell iratkozni, mert korlátozott a szaunarészleg kapacitása).

Harkány: az már megszokott programnak számít, hogy hétvégén szaunaceremóniákat tartanak a gyógyfürdő szaunarészlegében, ezen a héten viszont február 14-én, kedden is lesz szaunaprogram. A 16 órakor kezdődő ceremónián rózsa-levendula illatokkal várják az érdeklődőket. Hétvégén is 16 órakor kezdődnek a programok, szombaton borsmenta-vanília, vasárnap fahéj-teafa illatokkal készül a szaunamester.

Hévíz: aki szeret korcsolyázni, annak még két hete van erre Hévízen, ugyanis már csak február 26-ig várja a vendégeket a város jégpályája. Most szombaton ráadásul jégdisco is lesz a pályán, ahol DJ Belo szolgáltatja a zenét 18 és 21 óra között.

Igal: a szaunázás kedvelőinek jó választás lehet az előttünk álló hétvégén az Igali Gyógyfürdő. Február 18-án és 19-én is szaunaprogramokat tartanak 14:30, 16:30 és 17:30 órai kezdettel. A szaunaszeánszokon alkalmanként 400 forintért, vagy a három alkalmon együtt 1000 forintért lehet részt venni. Ezen felül február 18-án, azaz szombaton aquafitness foglalkozás is lesz a fürdőben. A félórás foglalkozásokat a belső termálmedencénél tartják. S ha mindez nem lenne elegendő: februárban is érvényes a termálfürdő hétvégi családi akciója, aminek keretében jelentős kedvezményekkel válthatók családi belépők. Erről további információkat talál a fürdő honlapján.

Sárvár: a sárvári termálfürdőben szokás szerint péntekenként tartják az éjszakai fürdőzéseket, így a héten a Valentin-napot is február 17-én ünneplik. A vendégeket 19 órától várják, a szauna éjjel 1-ig, a fürdő pedig éjjel 2-ig lesz nyitva, a belépőjegy egységesen 1900 forintba kerül.

Sárvári éjszakai fürdőzésTamási: február 18-án, azaz szombaton farsangi programokat tartanak a Tamási Termálfürdőben. 13 órakor Zizi bohóc, 13:30-kor bűvész szórakoztatja a gyerekeket, 14 órakor pedig lufihajtogatás veszi kezdetét. Mindezek mellett délután kézműves foglalkozásokat tartanak és álarcot is lehet készíteni. 19 és 21 óra között pedig zenés éjszakai fürdőzéssel zárják a napot.

Zalakaros: farsangi hétvége lesz a Zalakarosi Termálfürdőben. Mindkét napra vízi tornával és a legkülönfélébb gyermekfoglalkozásokkal készülnek. A programokról további információkat talál a fürdő weboldalán.