• Budapesten ismét lesz éjszakai fürdőzés, de koncertektől kezdve, akciós masszázsokon át a vízi aerobikig sokféle program lesz ezen a héten is.
  • Harkányban féláron válthatók belépők a strandfürdőbe.

Budapest-Aquaworld: június 5-én, azaz pénteken rendezik a Splash éjszakai fürdőpartyt. A buli 22 órától kezdődik és az este folyamán DJ-k szórakoztatják a vendégeket. A fürdő korábbi, hasonló fürdőzéseihez hasonlóan most is indulnak ingyenes éjszakai buszjáratok a Nyugati Pályaudvartól: 21, 22 és 23 órakor. Az Aquaworldtől vissza a pályaudvarra pedig 01:30-kor, 02:30-kor és 03:30-kor.

A hétvégén az élményfürdő megtartja a szokás programjait is, szombaton “mókázz velünk” napot, vasárnap pedig “Angry Brids támadás” napot tartanak, azaz mindkét nap gyermekprogramok és a legkülönfélébb vízi vetélkedők lesznek.

Cserkeszőlő: ezen a hétvégén országos és nemzetközi nyugdíjas találkozó lesz a termálfürdőben.

Debrecen: szombaton 14:30-kor és 15:30-kor ingyenes vízi aerobikot tartanak az élményfürdő hullámmedencéjénél. (Megújulhat az Aquaticum Strandfürdő? Erről szóló cikkünket ide kattintva találja!).

Harkány: június 25-ig akciós áron válthatók belépőjegyek a strandfürdőbe. Ez a felnőtt napijegyeknél 1600 forint helyett 800 forintos, a kedvezményes (diák, nyugdíjas) jegyeknél pedig 1400 forint helyett 700 forintos árat jelent.

Harkányi GyógyfürdőHévíz: június 2-án a Zenés Nyári Esték keretében a Musica Antiqua együttes lép fel a Festetics téren.

Makó: a Hagymatikumban júniusban is folytatódik a “masszázs kedd” akció, aminek keretében masszázsok és kádfürdők érhetők el 50 százalékos kedvezménnyel a hét második napján. Holnap a 30 perces svéd és aroma masszázs, az 50 perces svéd masszázs és a parajdi sós fürdő lesz akciós. Fontos információ, hogy karbantartás miatt június 2-8. között zárva lesz a kültéri gyógyvizes medence, tehát jövő héten kedden nyitják meg újra a medencét.

Tiszakécske: június 7-én tartják a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaratont. 7, 14 és 21 kilométeres távokon lehet indulni és a nevezők belépőt kapnak a termálfürdőbe is. A versenyről további információk itt találhatók.

Zalakaros: június 6-án folklórestet tartanak a város kertmozijában, ahol 18 órától hagyományőrző és táncegyüttesek lépnek fel. A rendezvényre 500, vagy 1000 forintos jegyet megváltva lehet belépni, ami adománynak minősül a Zalakarosi Kulturális Egyesület javára.

5+1 indok, hogy a Körös völgyében pihenj! (x)