• Ezen a héten több fürdőben is lesznek szaunás programok, némelyiken ingyen is részt lehet venni.
  • Az egyik termálfürdőben egész hónapban anyák napját tartanak.
  • Megtudhatja, hogy szombatig melyik népszerű élményfürdő lesz zárva.

Budapest-Aquaworld: ezen a hétvégén is tematikus napokkal várják a fürdőzőket az Aquaworldben. Május 9-én repcsis, május 10-én pedig táncos napot tartanak. Mindkét nap gyerekfoglalkozásokon, vízi vetélkedőkön, vizes játékokon, vízi tornákon lehet részt venni.

Debrecen: már-már hagyományos módon minden nap késő délután szaunaprogramokat tartanak az Aquaticum szaunavilágában, ráadásul ezeken hétköznap ingyenesen lehet részt venni. Május 9-én, szombaton 14:30-kor és 15:30-kor vízi aerobik lesz a hullámmedencénél.

Harkány: hétvégén ismét lesznek szaunafelöntések a fürdőben. Szombaton vaníliás-mentás, vasárnap pedig narancsolajos felöntésen lehet részt venni. Május végén “Gyermekáldás hete” is lesz a gyógyfürdőben.

Komárom: május 9-én éjszakai fürdőzés lesz a termálfürdőben. A program 20:30-tól éjfélig tart. A belépő 1000 forintba kerül, ezen felül az esti szaunaszeánszokon alkalmanként 300 forintért lehet izzadni. Az este folyamán természetesen nyitva tartanak a külső- és belső termálmedencék, a jacuzzi, a fedett uszoda és a tanmedence.

Komárom rönkszauna fürdőMakó: a jövő héten kedden, május 12-én nyugdíjas találkozót rendeznek a Hagymatikumban. Ezen a napon a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők 1000 forintért, a Makó kártya birtokosai pedig 850 forintért válthatnak belépőt a gyógyfürdőbe. A nap folyamán többféle szűrővizsgálaton lehet részt venni, kipróbálhatók a fürdő masszázs, gyógyiszap és gyógytorna szolgáltatásai, valamint koncertet is tartanak. Ezen felül májusban is folytatódik a Hagymatikum “Masszázs Kedd” akciója. Ennek keretében minden kedden más és más masszázs és kádfürdő próbálható ki féláron. Holnap, azaz május 5-én a 30 perces svéd és aroma masszázs, az 50 perces kényeztető Sissi masszázs, valamint a vörösboros fürdő lesz akciós.

Mórahalom: a termálfürdőben mától egészen május 29-ig tart az anyák napja. Ez azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig a kölyök, vagy diákjegyet vásárlók anyukája 500 forintért léphet be a fürdőbe. Ez jelentős kedvezmény, hiszen egy hétköznapi felnőtt jegy amúgy 1990 forintba kerül.

Mórahalom termálfürdőNyíregyháza-Sóstó: fontos információ, hogy az Aquarius Élményfürdő május 4-8. között zárva tart. Május 9-én, azaz szombaton nyitnak újra.

Tamási: pénteken szaunaestet tartanak a termálfürdőben. Szombaton pedig a Vendég Szauna Szeánsz Bajnokság döntője lesz, így a hat versenyző jóvoltából 12 szeánszon lehet ingyenesen részt venni.