• Holnaptól kezdődik a nyári tanítási szünet, ezért mostantól a fürdők forgalma is megnő.
  • A következő időszakra a termálfürdők is egyre több programmal készülnek.
  • Bükfürdőn például Bizonyítvány Bulit tartanak.

Budapest-Aquaworld: a fővárosi élményfürdőben most is megrendezik a szokásos hétvégi játékos programokat: június 20-án, szombaton virágzó napot, vasárnap pedig mézengúz napot. Ezeken a napokon vízi aerobikkal, lurkó műhellyel, vízi vetélkedőkkel várják a vendégeket.

Bükfürdő: szerdától szombatig ingyenes animációs foglalkozásokat tartanak a Sportparkban. Ez minden nap késő délután különböző programokat jelent: gyerekkuckót, nordic walking oktatást, sportversenyeket, kerékpártúrát. Június 20-án, azaz szombaton műanyag jégpályát nyitnak a termálfürdőben, azon belül is a strandcsúszda mellett. A pálya egy hónapig fog működni.

Szinén szombaton Bizonyítvány Buli is lesz a fürdőben. Ezen a napon a kitűnő, vagy jeles bizonyítvánnyal rendelkező, általános és középiskolai tanulók 100 forintért léphetnek be a termálfürdőbe. A gyerekeket többek között kézműves foglalkozással, íjászkodással, lufiszobrásszal, karikaturistával, víz alatti fotózkodással várják. A nap sztárvendége a SPOON lesz.

Debrecen: az Aquaticumban minden nap késő délután szaunaprogramokat tartanak. Ezeken hétköznap ingyenesen lehet részt venni. Június 20-án ingyenes vízi aerobik lesz az élményfürdő hullámmedencéjénél.

Harkány: ismét lesznek hétvégi szaunafelöntések a fürdőben. Szombaton kókuszos-kávés, vasárnap vaníliás-fréziás. Június 21-én tartják a Magyar Úszás Napját, ebből az alaklomból azok, akik leúsznak 800, vagy 1500 métert, emléklapot és logózott úszósapkát kapnak.

Hajdúszoboszló: ezen a hétvégén a Hungarospa strandi nagyszínpadán lesznek programok. Szombaton 16 órától a Carmen TSE táncos műsora, vasárnap 16 órától pedig Ob Ovo Crew táncos műsora tekinthető meg.

Hungarospa strandHévíz: június 16-án, 19 órakor – a Zenés Nyári Esték keretében – a Re-Folk népzenei együttes lép fel a Festetics téren.

Makó: a Hagymatikumban júniusban is folytatódik a “masszázs kedd” akció, aminek keretében masszázsok és kádfürdők érhetők el 50 százalékos kedvezménnyel a hét második napján. Holnap a 30 perces svéd masszázs, a 30 perces aroma masszázs, az 50 perces kényeztető Sissi masszázs, valamint a vörösboros kádfürdő lesz akciós.

Sárvár: június 19-én ismét éjszakai fürdőzést tartanak a termálfürdőben, ami ebből alkalomból 19 órától éjjel 2-ig tart nyitva. Az est sztárvendége Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar lesz.

Tiszakécske: június 20-21-én szezonnyitó hétvégével várják a vendégeket a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Szombaton vízi zumba, kreatív foglalkozások és szaunadélután, vasárnap pedig tánc és zsonglőr bemutató lesz a fürdőben.

Zalakaros: június 19. és 21. között rendezik a Tour de Zalakarost. Többféle távon lehet indulni és a nevezők között értékes nyereményeket sorsolnak ki. A rendezvényről ide kattintva talál további információkat.