• Szaunaprogramokon, éjszakai fürdőzésen is részt lehet venni ezen a héten.

  • Hévízen koncert és kenutúra lesz.

  • Az egyik fürdőhelyen adományokat gyűjtenek

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben december 13-án és 14-én szórakoztató adventi programokat tartanak. Játékos vetélkedőktől kezdve a gyerek discón át a vízi aerobic-ig sokféle szórakozási lehetőséggel várják a fürdővendégeket.

AquaworldBükfürdő: december 24-ig a kombinált belépőjegyek 30 százalékos kedvezménnyel válthatók meg, ebbe beleértve az egész napos és a délutáni jegyeket is. December 14-én, vasárnap a fürdő pihenőterében adventi kreatív foglalkozást tartanak.

Cserkeszőlő: december 12. és 14. között adventi vásár lesz a Fürdő utcában. Rétessel, forralt borral, kézműves ajándékokkal várják az érdeklődőket.

Debrecen: ezen a héten is minden nap – késő délután – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. December 13-án, szombaton vízi aerobik lesz a hullámmedencénél. Ugyanezen a napon éjszakai fürdőzés is lesz az Aquaticumban. A program 19 órakor kezdődik és éjfélig tart.

Harkány: szaunafelöntések lesznek ezen a hétvégén (szombaton és vasárnap is) a fürdőben. Szombaton a „frissítő élmény”, vasárnap a „karácsonyi illatok” jegyében.

Hévíz: december 12-én, pénteken Bródy János ad ünnepi koncertet a városi sportcsarnokban. Erről bővebb információt ide kattintva olvashat. Egészen különleges program lesz szombaton: kenutúrát tartanak a Hévíz-patakon a Tourinform iroda szervezésében. További részleteket itt talál.

Tamási: pénteken szauna est lesz a termálfürdőben.

Zalakaros: december 13-án adományokat gyűjtenek a fürdő bejáratánál. Játékokat, ruhákat, tisztálkodó szereket, tartós élelmiszereket várnak a szervezők. Az adományokat a kistérséghez tartozó 18 településen élő rászoruló gyermekek és családjaik között fogják szétosztani.