• Ezen a héten is több termálfürdőben tartanak adventi, illetve karácsonyi programokat.

  • Némelyik fürdőben akciós jegyárakat is kínálnak.

  • Tamásiban koncertet adnak a termálfürdőben.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben december 20-tól 23-ig folytatódnak a szórakoztató adventi programok. Játékos vetélkedőktől kezdve a gyerek discón át a vízi aerobic-ig sokféle szórakozási lehetőséggel várják a fürdővendégeket.

Bükfürdő: december 24-ig a kombinált belépőjegyek 30 százalékos kedvezménnyel válthatók meg, ebbe beleértve az egész napos és a délutáni jegyeket is. December 21-én, vasárnap betlehemezés és családi program lesz a fürdő pihenőterében.

Celldömölk: a Vulkánfürdőben decemberben minden hétköznap 700 forintért váltható szaunajegy.

Celldömölk - VulkánfürdőCserkeszőlő: december 19. és 21. között ismét adventi vásár lesz a Fürdő utcában. Rétessel, forralt borral, kézműves ajándékokkal várják az érdeklődőket.

Debrecen: ezen a héten is minden nap – késő délután – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. December 20-án, szombaton vízi aerobik lesz a hullámmedencénél.

Harkány: szaunafelöntések lesznek ezen a hétvégén (szombaton és vasárnap is) a fürdőben. Szombaton a “karácsonyváró”, vasárnap az “adventi illatok” jegyében. Ezeken felül vasárnap karácsonyi műsort ad a helyi dalkör.

Makó: december 20. és január 5. között téli szüneti akció lesz a Hagymatikum Fürdőben. A 14 éven aluliaknak 500 forint a belépőjegy, a 10+2 alkalmas bérletek árából pedig 20 százalékos kedvezményt adnak. Ezen felül az adventi vasárnapokon (azaz még utoljára 21-én) minden napijegy mellé egy ajándék belépőt adnak, ami a következő fürdőlátogatáskor használható fel, egészen jövő év január elsejéig.

Hagymatikum fürdőTamási: szombaton 15 órától Ferencz Orsolya opera-énekesnő lép fel a termálfürdőben. Vasárnap pedig a Tamási Szabó Band ad koncertet, szintén 15 órától.

Hajdúszoboszlón üdülne? Kattintson ide szállásajánlatokért!