• Nőnap alkalmából rengeteg fürdő kínál kedvezményeket.

  • Sok helyen 50 százalékos áron válthatók napijegyek, de egy helyen ingyenes belépővel várják a hölgyeket.

Balmazújváros: a Kamilla Gyógyfürdőben március 1. és 8. között a női vendégek 10 százalék kedvezménnyel vehetik igénybe a különféle masszázsokat.

Csongrád: nőnap alkalmából a hölgyek 50 százalékos áron válthatnak belépőjegyet. Sőt, a jegy 2 perc szolárium használatot is magában foglal.

Hajdúszoboszló: a Hungarospa fürdőkomplexum akciójában március 8-án a nők 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt a gyógyfürdőbe, az uszodába és az Aqua-Palace élményfürdőbe. Ráadásul a bejáratnál egy meglepetés ajándékkal is várják a hölgyeket.

Harkány: a nőnap alkalmából 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőjegyet a hölgyek a Harkányi Gyógyfürdőbe.

Komárom: nőnapon a Brigetio Gyógyfürdőben is 50 százalékos áron kaphatnak napi belépőjegyet a hölgyek, ez egészen konkrétan 900 forintos jegyárat jelent.

Kisújszállás: a Kumánia Gyógyfürdő sem marad ki a nőnapon kedvezmény kínáló fürdők sorából. A hölgyek náluk is féláron válthatnak napijegyet és kombinált fürdőbelépőt.

Mórahalom: a település termálfürdője nem vacakol, náluk a hölgyek ingyen látogathatják a fürdőt március 8-án, de még ingyenes szaunaszeánszokat is tartanak a nap folyamán.

nőnapi fürdőzésPápa: március 8-án minden hölgyvendég 20 százalékos kedvezménnyel használhatja a szaunát.

Ráckeve: az AquaLand fürdőben március 8-án minden hölgyvendégnek 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a napijegyek árából.

Tiszakécske: március 8-án a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben is nőnapi kedvezményekkel várják a vendégeket. A hölgyek ingyen használhatják a szaunát, 1000 forintos wellness/beauty és 50 százalékos koktél kupont kapnak, valamint csajos szaunafelöntéseket tartanak 18 és 19 órakor.

Túrkeve: március 8-án a település termálfürdőjébe is féláron válthatnak belépőt a nők. Ezen felül a masszázsokat is akciós áron kínálják: a 20 perces frissítő masszázs egységesen 1500 forintba kerül, a 40 perces masszázsok ára pedig 2500 forint.

Sárvár: nem kifejezetten nőnapi kedvezmény, de pont keddre esik a Sárvári Termálfürdő akciós napja. A nyugdíjas vendégek a keddi napokon 50 százalékos kedvezménnyel, 900 forintért válthatnak napijegyet a fürdőbe.

Ide kattintva elolvashatják cikkünket a csontritkulás esetén alkalmazható fürdőkezelésekről.