• Nyugdíjas csütörtök, wellness és pedagógus kedvezmény – sokféle akciót kínálnak a fürdők.

  • Több termálfürdőben éjszakai fürdőzésekkel és szaunaszeánszokkal készülnek erre a hétre.

Cegléd: február 3-án, ezen a szombaton a megszokott éjszakai fürdőzés mellett szaunaprogramok is lesznek a Ceglédi Gyógyfürdőben. Az esti fürdőzés 20 órától éjfélig tart, a felöntésekre pedig 20:30-kor, 21:20-kor, 22:10-kor és 23:00-kor kerül sor.

Hajdúnánás: februárban minden csütörtökön érvényes a Hajdúnánási Gyógyfürdő által kínált nyugdíjas kedvezmény. Ez azt jelenti, hogy a „nyugdíjas csütörtökön” 2500 forintért válthatnak belépőjegyet a szenior korosztály tagjai. A kedvezmény igénybevételéhez a nyugdíjas igazolványuk felmutatása szükséges.

Karcag: folytatódnak az Akácliget Fürdő pénteki éjszakai programjai. Ezen a héten is várják a fürdőzőket, belépésre 22 óráig van lehetőség, kapuzárás pedig éjfélkor lesz. A kültéri gyógymedencék állnak a vendégek rendelkezésére.

Miskolctapolca: retro hangulatú éjszakai fürdőzés lesz február 3-án, szombaton az Ellipsum Élményfürdőben. Az esti fürdőbelépő ára 4570 forint.

Nyírbátor: még egészen február 29-ig érvényes a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő kedvezménye. Ebben az időszakban a nyugdíjasok számára 50 százalékkal olcsóbban kínálják a belépőjegyeket. Ezen felül hétköznapokon a wellness kiegészítő jegyek is 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Nyírbátor Sárkány Wellness termálfürdő

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: farsangi szaunaestet tartanak február 3-án az Aquarius Élményfürdőben. Az esti fürdőzést is magában foglaló program 20 órától éjjel fél 2-ig fog tartani. Az éjszakai fürdőbelépő ára 4500 forint, a szaunaestre is érvényes jegy pedig 6900 forintba kerül.

Ráckeve: az Aqua Land Termálfürdő többféle állandó kedvezményt kínál a vendégei számára. A ráckevei lakosok részére munkanapokon a Fedett Fürdő-, Vitál Központ-, Komplex Zóna-, valamint a Strand belépőjegyekre 10 százalékos kedvezményt, illetve a havi bérletekre szintén 10 százalékos árengedményt biztosítanak. Minden hétfőn és csütörtökön (ünnepnapok kivételével) a nyugdíjas belépők árából 10 százalékos kedvezményt nyújtanak. A születésnapjukat ünneplők 50 százalékkal olcsóbban válthatnak teljes árú fürdőbelépőt. Sőt, mindezeken túl a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagkártyával rendelkezők számára – a teljes árú fürdőbelépőjegyek esetében – 10 százalékos kedvezményt adnak.

Sárvár: a pedagógusoknak kínál kedvezményt a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. A pedagógus igazolvánnyal rendelkezők 10 százalékos árengedményt vehetnek igénybe (a pedagógus és legfeljebb 4 családtagja). A kedvezmény a fürdőben és a Sárvári Kalandparkban is érvényes.

Szeged: február 2-án, most pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő Aquapolis Forrás Spa részlegében. A zenés program 21 órakor kezdődik és 23:40-ig tart, a belépőjegyért pedig 4800 forintot kérnek. Szaunaszeánszok is lesznek, ezekre alkalmanként 700 forintért váltható belépő.

Vásárosnamény: február 3-án, szombaton esti fürdőzést rendez a Szilva Termálfürdő. A program 20:30-kor veszi kezdetét és a csak éjjel fél 1-kor zárnak. Az éjszakai fürdőzésre 2500 forintért váltható belépő.