Fürdős programok és akciók október 2. és 6. között.

  • Egyes fürdők kedvezményes belépőjegyeket és bérleteket, vagy éppen gyógyászati kezeléseket kínálnak.

  • Máshol szaunaprogramokkal és éjszakai fürdőzéssel készülnek erre a hétre.

Budapest: október 4-én SzaunaPénteket tartanak a Paskál Gyógyfürdőben. A program napján 19 óra és 19:45 között a fürdő minden szolgáltatását élvezhetik a vendégek, majd az óránkénti felöntések között a kinti strandmedence és a pihenőterek használhatók. A belépő ára 4500 forint, amit online elővételben tudnak megvásárolni.

Cegléd: érdemes csütörtökönként felkeresni a ceglédi fürdőt, hiszen a hét negyedik napján 50 százalékos kedvezménnyel kínálják a belépőket. Az akció a teljes árú, a kedvezményes és a családi jegyekre is vonatkozik. (Fontos információ azoknak, akik a következő hetekben látogatnának el a fürdőbe, hogy október 14. és 18. között karbantartás miatt nem lesznek nyitva).

Győr: éjszakai fürdőzést rendeznek a Rába Quelle fürdőben október 5-én, azaz ezen a héten, szombaton. A fürdőzés 20 órakor kezdődik és éjfélig tart. Az este folyamán szaunafelöntéseket is tartanak.

Hajdúszoboszló: mától kedvezményes árú gyógyászati csomagot kínál a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő. A társadalombiztosítás által támogatott kezeléseket és fürdőbelépőt tartalmazó csomaghoz ajándék szolgáltatások is járnak.

Igal: október 5-én (szombaton) OktóberFest néven tartanak programokat az Igali Gyógyfürdőben. Délután sörivó versenyt rendeznek, énekkar is fellép, valamint medencebál is lesz. Egész nap sörakciókkal, sörkülönlegességekkel és bajor ételekkel várják a vendégeket.

Lenti: a Zala megyei lakosoknak szerdánként (is) érdemes a Lenti Termálfürdő felé venniük az irányt. Szerdai napokon ugyanis a megyében élők 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak kombinált belépőt. Felnőtteknél ez az extra kombinált, gyerekeknél az élménnyel kombinált jegyekre vonatkozik.

Makó: többféle, a belépőjegyekre vonatkozó akciót is hirdetett a Hagymatikum fürdő. November 30-ig a Csongrád megyében élők számára hétköznapokon 30 százalékos kedvezményt biztosítanak a belépők árából. Ez alól a hétköznapra eső munkaszüneti napok – október 23. és november 1. – kivételt jelentenek.

Októberben és novemberben kedvező árú havibérletet vásárolhatnak a nyugdíjasok. Ennek ára 9000 forint, Makó kártyával pedig csak 4500 forint. A bérlet annyi megkötéssel jár, hogy hétfőtől péntekig érvényes és a kiemelt időszakban (október 23. és november 1.) nem használható. Ezzel az akcióval nem csak a nyugdíjasok élhetnek, hiszen a teljes árú bérletekre is ugyanez az akció érvényes, az esetükben a havi bérelt ára 18 ezer forint, Makó kártyával rendelkezőknek 9000 forint.

Pápa: október 6-án az Állatok Világnapja apropóján gyerekprogramokat tartanak a Várkertfürdőben. 13 órától kezdődően kreatív foglalkozásokkal és kisállat-simogatóval várják a legifjabb fürdővendégeket.

Tiszakécske: a szaunázás szerelmeseinek érdemes felkeresniük a Barack Thermal Resortot, hiszen a szaunavilágukban keddenként, csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként szaunaszeánszokat tartanak egész októberben. A szaunaprogramok havi listáját megtalálja ide kattintva.

Zalakaros: október 5-ére rengeteg szaunaprogrammal készül a Zalakarosi Fürdő. 10 órától kezdődően hét szaunaszeánszot tartanak. Ezen a napon 14 órától wellness és egészség sarokkal is várják az érdeklődőket, ahol állapotfelmérésre és vércukorszint-mérésre lesz lehetőség, valamint bemutatnak wellness kezeléseket is. Délután Erdei Zsolt is ellátogat a fürdőbe, akitől egy élő talk-show keretében akár a vendégek is kérdezhetnek.