• Éjszakai fürdőzéssel és számos egyéb programmal készül a húsvéti hosszú hétvégére a hajdúszoboszlói Hungarospa.

  • Az élményfürdő részleg nyitvatartási ideje is hosszabb lesz a megszokottnál.

Jó választás lehet a négynapos húsvéti hétvégén a hajdúszoboszlói Hungarospa. Amennyiben kedvező lesz az időjárás, akkor érdemes a tradicionális strandrészt felkeresni, ahol április közepén már egészen nyárias a hangulat. Az Aqua-Palace fedett élményfürdő pedig az időjárástól függetlenül számos programot kínál húsvét vasárnap és hétfőn.

Április 16-án (vasárnap) táncegyüttes lép fel a gyógyfürdőben, valamint az Aqua-Palace élményfürdőben. Délután a legkisebb vendégeket Miki-Mini Nyuszi Party szórakoztatja az élményfürdő Gyerekvilágában. Három alkalommal – 16:30-kor, 17:30-kor és 18:30-kor – szaunaszeánszokat tartanak az Aqua-Palace Szaunavilág részlegében. 20 órától pedig habparty-val várják az érdeklődőket az élményfürdő Fürdővilágában. A zenét DJ Szebeni szolgáltatja.

Április 17-én (hétfőn) 7:00 és 9:30 között a gyógyfürdő bejáratánál, 10:00 és 12:00 között pedig az Aqua-Palace recepciójánál csokitojásokat osztogatnak. 14 órától pedig Miki-Mini Locsoló Party kezdődik az élményfürdő Gyermekvilágában.

AquaPalace HajdúszoboszlóAz Aqua-Palace a hosszú hétvégén belül péntekre, szombatra és vasárnapra hosszabbított nyitvatartási idővel készül, egészen 22 óráig tartanak nyitva.

A Hungarospa húsvéti programjairól bővebb információt talál ide kattintva!

Itt pedig megtalálja a hajdúszoboszlói palackozott vízről szóló korábbi cikkünket.