Fürdős akciók és programok május 24. és 29. között.

  • Gyermeknap alkalmából rengeteg fürdős program lesz a hétvégén.

  • Sok helyen a gyerekek ingyen, vagy jelentős kedvezménnyel látogathatják a fürdőket.

Budapest – Aquaworld: május 28-án, azaz szombaton gyermeknapi programokat tartanak a fürdőben. Ezen a napon minden felnőtt belépő mellé egy gyerekjegyet ajándékba adnak. Ráadásul gyerekjógával, gyerekzenekarral, bűvész-show-val és interaktív zenés mesejátékkal várják a legkisebb fürdővendégeket.

Bükfürdő: a termálfürdőben május 29-én tartják meg a gyermeknapot. A felnőtt belépő mellé a 16 év alatti gyerekek számára ajándék jegyet adnak. A nap folyamán kreatív műhellyel, játszóparkkal, bohócműsorral és csúszdaversennyel várják az érdeklődőket.

Bükkszék: a népszerű fürdőben május 29-én ingyenes lesz a belépés a 14 év alattiak számára. Ezen a napon a gyerekkuckóban különféle játékos foglalkozásokat is tartanak.

Cserkeszőlő: vasárnap a cserkeszőlői fürdőben is gyermeknapot tartanak. 14, 16 és 18 órakor vízi aerobik lesz a hullámmedencénél. 14 órától hagyományőrző kreatív foglalkozásokon kapcsolódhatnak ki a gyerekek. 15 órakor pedig Ágoston Anita gyermekműsora veszi kezdetét. Belépéskor minden ünnepelt csokit, vagy nyalókát kap ajándékba.

Debrecen: ezen a héten vasárnap az Aquaticum élményfürdőbe minden 3 és 10 év közötti gyerek számára csak 100 forintba kerül a belépőjegy. A fürdőben rengeteg program lesz: csúszdázás, vízi játékok, kézműves játékok, vízi aerobik, csillámos testfestés.

Hajdúszoboszló: május 29-én, vasárnap a gyerekeké lesz a főszerep a Hungarospa fürdőben. Ezen a napon minden 14 év alatti vendég 20 forintos jelképes jegyáron válthat belépőt a fürdőbe, ahol ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal és gyerekkoncerttel várják az ünnepelteket. Az Aqua-Palace élményfürdőben pedig 14 órától Miki Mini pancsi partyt tartanak.

Harkány: ezen a héten gyermekáldás hetét tartanak a Harkányi Gyógyfürdőben. Az itteni gyógyvízben lévő ásványi anyagok ugyanis bizonyítottan hatékonyak a meddőség esetén.

Igal: gyermeknapi hétvége lesz az Igali Termálfürdőben. Ezen a két napon 12 éves kor alatt ingyenes a belépés. Május 29-én pedig ugráló vár, játszóház, népi játékok, lufifigura hajtogatás, vízi torna, vízi vetélkedők és csúszdaverseny is lesz a somogyi fürdőben.

Igali gyermekprogramKomárom: március 28-án 20:30 és éjfél között éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben, ahol az este folyamán szaunaszeánszokat is tartanak. A termálfürdőben május 29-én tartják meg a gyermeknapot: ki lehet próbálni a búvárkodást, kézműves foglalkozások is lesznek, továbbá tombolával és bábszínházzal gondoskodnak a gyerekek szórakozásáról. Gyermeknapon 1 gyermek és 1 kísérő ingyen mehet be a strandra.

Makó: az előttünk álló hétvége mindkét napjára gyermeknapi jegyakcióval készül a Hagymatikum fürdő. Szombaton és vasárnap minden 14 év alatti gyermek számára csak 500 forintba kerül a napi belépőjegy. Még május utolsó napjáig érvényes a termálfürdő Csongrád megyei akciója is, aminek keretében a megye lakosai 30 százalékos kedvezményt kaphatnak a napijegyek árából.

Tiszakécske: vasárnap a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben is gyermeknap lesz. A látogatók egy ingyenes gyermekbelépőt kapnak, amit a következő látogatás alkalmával használhatnak fel. Vasárnap a fürdőben meglepetés vendég várja a gyerekeket.

Zalakaros: a termálfürdőben szinte minden hétvégén tartanak valamilyen programot, így ez alól természetesen az gyermeknapi hétvége sem kivétel. Olyannyira nem, hogy kétnapos kölyökhétvégét rendeznek.

Május 28., szombat
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00 – „Ilyen vagyok ha…” rajzverseny (Fedett gyermekvilág)
13:00 – „Célra tarts” vízi vetélkedő (Fedett gyermekvilág)
14:00 – Úszógumis divatbemutató extra csúszdabajnoksággal (Fedett gyermekvilág)
15:00 -16:00 – Arcfestés (Fedett gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – Kids Club táncverseny (Fedett gyermekvilág)
16:30 – Rajzverseny eredményhirdetés (Fedett gyermekvilág)

Május 29., vasárnap
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00 – „Ilyen vagyok ha…” rajzverseny (Fedett gyermekvilág)
13:00 – Csúszdabajnokság: úszógumisoknak / csak csajoknak / csak srácoknak (Fedett gyermekvilág)
14:00 – Rosszalkodó:
„Ereszd ki a hangod!” sikítóverseny (Fedett gyermekvilág)
„Füllents, ha tudsz!” ügyességi játék (Fedett gyermekvilág)
15:00 – „Mesére hangoló” (Fedett gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – „Tombold ki magad!” mini-diszkó (Fedett gyermekvilág)
16:30 – Rajzverseny eredményhirdetése (Fedett gyermekvilág)