Fürdős akciók és programok január 3. és 8. között.

  • Már az év első hetében is ki lehet fogni jó fürdős akciókat és programokat.

  • Hévízen koncertek, Zalakaroson játékos foglalkozások lesznek, Sárváron pedig újraindul a nyugdíjas akció.

Gyula: január 6-tól kezdődően heti két alkalommal – pénteken és szombaton – éjszakai wellness lesz a Castello Szaunaparkban 20 óra és éjfél között. Bejárat: a téli főbejárat felől.

Harkány: az előttünk álló hétvégén is szaunaceremóniákon vehetnek részt a szaunázást kedvelő fürdővendégek. A gyógyfürdőben mindkét nap 16 órától kezdődnek a szaunaprogramok. Szombaton narancsvirág-rózsafa, vasárnap fahéj-levendula illatokkal készülnek a szaunamesterek.

Hévíz: nem maradnak változatos programok nélkül az üdülőhelyre látogatók. Január 7-ig ugyanis “Újévköszöntő hetet” rendeznek Hévízen, azon belül is a Deák téren, ahol minden nap más és más együttesek lépnek fel. A részletes programot megtalálja Hévíz honlapján.

Makó: január 8-ig még ki lehet használni a Hagymatikum fürdő téli szüneti akcióját. Ennek keretében minden 14 év alatti gyermek számára 500 forintba kerül a belépőjegy, továbbá a 10+2-es bérletek árából 10 százalék kedvezményt biztosítanak. Jó hír, hogy az utóbbi kedvezmény a Makó kártya után járó, valamint a kistérségi kedvezménnyel is összevonható.

Sárvár: az ünnepi időszak véget ért, de ez azt is jelenti, hogy újra elindult a sárvári fürdő népszerű “nyugdíjas kedd” akciója. Azaz mostantól minden kedden az úgynevezett ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek 900 forintért válthatnak napi belépőjegyet a fürdőbe.

Sárvári FürdőZalakaros: január 7-én és 8-án játékos programokkal várják a vendégeket a Zalakarosi Termálfürdő animátorai. Mindkét nap ügyességi játékokon, kreatív foglalkozásokon, vízi tornán vehetnek részt a látogatók. A vendégek számára fontos információ, hogy január 13-ig karbantartás miatt nem üzemel a szauna udvaron lévő szauna házikó. Cserébe ebben az időszakban a szaunaudvar külön kiegészítő jegy nélkül látogatható.