• Ezen a héten több termálfürdőben is gyerekfoglalkozásokkal várják a legkisebb vendégeket.
  • Ez nem csak játékos programokat takar, hanem sok helyen a belépőjegyekhez kapcsolódó akcióval is készülnek.

Budapest-Aquaworld: ezen a hétvégén is tematikus napokkal várják a fürdőzőket az Aquaworldben. Május 30-án dilis napot, május 31-én gyereknapot tartanak. Ez mindkét nap különféle gyerekfoglalkozásokat, vízi aerobikot, játékos vetélkedőket és versenyeket takar.

Cserkeszőlő: május 31-én ajándékkal várják a fürdőbe érkező gyerekeket. 6 éves korig nyalókát és lufit, a 7-14 év közöttiek pedig csúszdajegyet kapnak.

Debrecen: ahogy nemrég írtuk, megnyílt az Aquaticum strandi része, de nem csak ezért érdemes ellátogatni a fürdőbe. Ezen a héten is minden nap késő délután szaunaprogramokat tartanak a fürdőben, ezeken hétköznapokon ingyenesen lehet részt venni. Ezen a héten szombaton és vasárnap is lesz ingyenes vízi aerobik az élményfürdőben található hullámmedencénél.

Gyula: május 30-án, szombaton Minimax családi napot tartanak az Aqua-Palota élményfürdőben. Ezen a napon a legkülönfélébb gyerekfoglalkozásokon és játékos vetélkedőkön vehetnek részt a fiatal fürdővendégek.

Hajdúszoboszló: május 31-én gyereknapot tartanak a Hungarospa Strandfürdőben. Ezen a napon minden 14 év alatti gyerek jelképes, 20 forintos áron léphet be a fürdőbe. Délután bábszínházzal és Miki Mini Partyval várják a legkisebbeket. Rossz idő esetén a programokat az Aqua-Palace élményfürdőben tartják meg.

Harkány: ezen a héten szombaton és vasárnap is lesznek szaunaprogramok a fürdőben. Szombaton mandarinos-grapefruitos, vasárnap gyöngyvirágos-fréziás felöntéssel készülnek. A gyermeknap alakalmából a hétvége mindkét napján a 6-14 év közöttiek számára 140 forintos áron váltható belépőjegy. A gyógyfürdőben ezen a héten tartják a gyermekáldás hetét.

Igal: gyereknap lesz az termálfürdőben. Szombaton különleges buborék-show tartanak, vasárnap egész nap mesefilmeket vetítenek, ezen felül palacsintaevő verseny, lufihajtogatás, arcfestés, ugrókötél bemutató, családi vetélkedő, bábelőadás, gyerekcsúszda verseny, azaz rengeteg program várja az ünnepelt korosztályt. Mindkét nap ingyenesen lesz használható az ugrálóvár.

Igali termálfürdőTiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben május 31-én, azaz vasárnap minden megvásárolt gyerekbelépő mellé ajándékba adnak egy ingyenes gyerekbelépőjegyet, ami december 31-ig bármikor felhasználható.

Zalakaros: Klub Oázis kölyökhétvégét tartanak szombaton és vasárnap. A részletes programot itt találja:

Május 30. (szombat)
10:30 – Aquafitness (Strandi IV. sz. termálvizes medence, rossz idő esetén élményfürdő)
11:00 – Arcfestés, kreatív foglalkozás (Fedett gyermekvilág)
13:00 – Kincskeresés (Fedett gyermekvilág)
14:00 – „Vizes 7-es „- vízi vetélkedő (Fedett gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Strandi IV. sz. termálvizes medence, rossz idő esetén élményfürdő)
16:00 – Lufi tánc (Fedett gyermekvilág)

Május 31. (vasárnap)
9:30-16:00 – „Mi leszek, ha nagy leszek?” rajzverseny (Fedett gyermekvilág)
10:30 – Aquafitness (Strandi IV. sz. termálvizes medence, rossz idő esetén élményfürdő)
11:00 – „Zsákbamacska” tárgyfelismerő játék (Fedett gyermekvilág)
13:00 – Arcfestés, kreatív foglalkozás (Fedett gyermekvilág)
14:00 – Mesedélután: mesememória, mesetorna, mese-kvíz (Fedett gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Strandi IV. sz. termálvizes medence, rossz idő esetén élményfürdő)
16:00 – Gyermeknapi kölyökparty (Fedett gyermekvilág)
16:30 – Rajzverseny eredményhirdetése (Fedett gyermekvilág)

5+1 indok, hogy a Körös völgyében pihenj! (x)