• A héten több fürdőben is tartanak szaunaprogramokat.

  • A székesfehérvári Árpád Fürdőbe olvasójeggyel olcsóbb a bejutás, Gyulán pedig Minimax nap lesz.

  • Ne feledjék, hogy a héten zárva tart a Zsóry Gyógyfürdő!

Budapest-Aquaworld: ősszel minden egyes hétvégére animációs programokkal készül az élményfürdő.

10:00-10:30 – Ébresztő vízi torna a hullámmedencénél
10:30-12:30 – Vetélkedők
12:30-13:00 – Vízi aerobik
14:00-15:00 – Vizes játékok
15:00-15:15 – Bongó dzsungel tánc és fotózás Bongóval
15:15-17:15 – Kézműves foglalkozások
17:00-17:30 – Crazy time a hullámmedencénél

Debrecen: az Aquaticum szaunavilágában minden nap, késő délután szaunaprogramokat tartanak. Ezeken hétköznap ingyenesen lehet részt venni és a szombat-vasárnapi szeánszokra is csak 300 forintba kerül a belépőjegy. Ezen a szombaton, azaz október 10-én éjszakai fürdőzés is lesz az Aquaticumban. A 19 órától éjfélig tartó programra 1500 forint a belépőjegy (akiknek van napijegyük, azoknak 1000 forint a belépő). Az est folyamán hastáncbemutató, rúdtáncbemutató és szaunafelöntések is lesznek.

Gyula: Minimax családi napot tartanak október 10-én az Aqua-Palota fürdőben. A nap folyamán kvízekkel, ügyességi játékokkal, bébi kuckóval, csillámtetoválással és kézműves programokkal várják a legkisebb fürdővendégeket. Aki most szombaton ezen nem tud ott lenni, az november 21-én bepótolhatja, amikor szintén Minimax családi nap lesz az Aqua-Palotában.

Gyulai élményfürdő

Harkány: október 10-én és 11-én is lesznek – már megszokott módon – szaunafelöntések a fürdőben. Októberben keddtől péntekig különböző csomagajánlatokat is kínál a gyógyfürdő. Az akció keretében 30-40 százalékos kedvezménnyel lehet belépőhöz és különféle szolgáltatásokhoz jutni.

Igal: ezen a hétvégén igazán érdemes lesz ellátogatni Igalra és az ottani termálfürdőbe. Október 10-11-én oldtimer kiállítás lesz a fürdőben a Pécsi Veteránjármű Egyesület szervezésében. A kiállítás minden fürdővendég számára ingyenes.

Október 10-én ingyenes aqua zumbát, szaunaszeánszokat, valamint gyógyvíz kóstolót is tartanak a termálfürdőben. Ráadásul szombaton minden napijegy szabad ki- és bejárást biztosít a fürdőből/fürdőbe, ugyanis ezen a napon tartják a szüreti felvonulást.

Igal veteránautók

Komárom: október 10-én éjszakai fürdőzést rendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben. A 20:30-kor kezdődő és éjfélig tartó programra 1000 forintba kerül a belépőjegy. A kültéri rönkszaunában az este folyamán szaunafelöntéseket is tartanak.

Makó: októberben is folytatódik a Hagymatikum fürdő “masszázs kedd” akciója, aminek keretében minden héten más-más masszázs és wellness kezelés érhető el 50 százalékos árengedménnyel. Október 6-án a 30 perces svéd és aroma masszázs, az 50 perces kávés masszázs, valamint az iszapkezelés akciós.

Október 10-én szaunamaratont tartanak a fürdőben: 13-tól 22 óráig különféle felöntések lesznek a fürdő szaunájában és gőzkabinjában.

Nyugdíjas kéthavi bérletakciót hirdetett a Hagymatikum fürdő: a 6500 forintért váltható bérlet október és november hónapokra, azon belül is hétfőtől péntekig érvényesek a bérletek.

Szentgotthárd: nyugdíjas akciót hirdet egész októberre a szentgotthárdi termálfürdő is. Ennek keretében az egész napos nyugdíjas belépő 2200 forintba kerül, a szaunaparkba pedig további 280 forintért váltható belépő. Kedvezményt kapnak a nyugdíjasokkal érkező fiatalabb kísérők is, ők 2800 forintért válthatnak felnőtt belépőt és 400 forintért használhatják a szaunát. Mindezeken felül a vendégek egy ajándék süteményt, vagy kávét kaphatnak a fürdő önkiszolgáló éttermében és egy kedvezményes kupont a következő látogatáshoz.

Székesfehérvár: akinek van a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Könyvtárba szóló olvasójegye, az a héten kedvezményes áron válthat belépőt az Árpád Fürdőbe. Az akció az Országos Könyvtári Napok című rendezvénysorozathoz kapcsolódik, amihez a megyeszékhely könyvtára is csatlakozott.

A fürdő ehhez kapcsolódóan október 5. és 11. között 2200 forintos áron biztosít egész napos belépőjegyeket az olvasójegyüket felmutató vendégeknek. Sőt, a könyvtárba látogatók előtt a fürdő is bemutatkozik: október 10-én szombaton 17:15-től Zsiga Edward létesítményvezető mutatja be a 110 éves Árpád Fürdőt az érdeklődőknek.

Árpád Fürdő Székesfehérvár

Tiszakécske: szombaton a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben 14 órától kreatív gyermekfoglalkozásokat, 15:30-tól pedig vízi zumbát tartanak. Ezen a napon minden felnőtt és nyugdíjas belépő mellé ajándék wellness kupont adnak.

Jövő hét szerdától, azaz október 14-től indul a fürdő “Termál Szerda” akciója. Ennek keretében szerdánként – készpénzes fizetés esetén – 900 forint a kedvezményes belépőjegy ára, továbbá a pizzériában 50 százalékos áron kínálják az étlapon szereplő kajákat.

Zalakaros: szombaton többféle programmal várja a vendégeket a termálfürdő.

10:30 – Aquafitness (Élményfürdő beltéri medence)

11:00 – Szauna szeánsz-mézes felöntés (Szauna udvar)

11:00-15:00 – Gyógyászati nyílt nap: életmód tanácsadás, állapotfelmérés, testzsír százalék- és vérnyomásmérés, zalakarosi gyógyvízből készült termékek bemutatója, tájékoztató a gyógyvízről, gyógy-és medical wellness szolgáltatásokról (Fedett fürdő, wellness shop)
13:00 – Mesememória (Fedett gyermekvilág)

14:00 – „Csobbanj bombát” vízi vetélkedő (Fedett gyermekvilág)

15:00 – Alakformáló torna (Fedett fürdő I. emelet, fitnesz terem)

Szauna szeánsz-jeges felöntés (Szauna udvar)

15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő beltéri medence)

16:00 – Táncverseny (Fedett gyermekvilág)

A héten a mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdő zárva tart és más fürdőkben is lesznek változások a szokásos működéshez képest. Erről szóló összefoglalónkat ide kattintva olvashatja.