Csomagajánlatot állított össze az október 23-i hosszú hétvégére a miskolctapolcai Calimera Wellness Hotel. Az ajánlat magában foglalja a svédasztalos reggelit, valamint a vacsorát és a négycsillagos szálloda wellness-részlegének a használatát. Utóbbi belső és külső medencével, szaunával, sókamrával és napozóterasszal rendelkezik.

Ezeken felül számos egyéb szolgáltatást is tartalmaz a Calimera Hotel által összeállított csomag: a vendégeket üdvözlőitallal várják, személyenként egy-egy egész napos belépőjeget kapnak a Barlangfürdőbe, továbbá minden vendégnek jár egy 1500 forint értékű kupon, amit masszázsra lehet beváltani. Ezeken felül a szálloda ingyen biztosít kerékpárokat a kirándulásokhoz, internet használati lehetőséget a hotel egész területén, valamint őrzött parkolót.

Az ajánlat október 19-23. között vehető igénybe minimum két éjszakás tartózkodás esetén. Az ár két személynek éjszakánként 26 ezer forintba kerül superior szobában, erkélyes elhelyezés esetén az ár 27 500, pezsgőmedencés szobában pedig 35 000 forint. Egy személyre szóló foglalás esetén 50 százalékos felárat alkalmaz a hotel. Az üdülőhelyi adó ezen felül fizetendő, amelynek díja Miskolctapolcán 450 forint fejenként és naponta. A fizetéshez bankkártya, üdülési csekk és SZÉP Kártya is felhasználható. Az ajánlatról további részletek olvashatók a Calimera Hotel honlapján.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).