Az év vége közeledtével cikksorozatban mutatjuk be, hogy a termálfürdős településeken lévő szállodák milyen csomagajánlatokkal készülnek a karácsonyi-szilveszteri időszakra. Mostani cikkünkben az egyik mezőkövesdi hotel ünnepi ajánlatairól olvashatnak.

A mezőkövesdi szálláshelyek közül egyedüliként a Balneo Hotel rendelkezik saját termálvizes medencékkel. A szállodába az ünnepek alatt elsősorban belföldi vendégek érkeznek.

A négycsillagos, gyógyszállodai-minősítéssel is rendelkező Balneo Hotel Zsori Thermál & Wellness-ben az ünnepi időszakban zömében kisgyerekes családok szállnak meg. Éppen ezért a hotel animációval, gyerekprogramokkal, közös karácsonyfa-díszítéssel várja vendégeit az ünnepi időszak alatt. A felnőtteknek a hotel forralt borral kedveskedik és tartalmas kikapcsolódást jelenthet számukra a szálló wellness-részlege, ahol gyógyvizes medencék találhatók, és szaunaceremóniák is elérhetők. A Belneo Hotel többszörös Európa- és világbajnok ezüstérmes séfje pedig idén is különleges ünnepi svédasztallal várja a szálloda vendégeit.

Balneo Hotel Zsori: gyógyvizes medencékkel

A Mezőkövesden található szálloda üzemeltetőjétől kapott információk szerint az ünnepi időszak elsősorban a hazai vendégeket vonzza a hotelbe, ilyenkor a külföldiek közül leginkább a szlovákok látogatják a szállót. A Balneo Hotel december 24-től újévig szinte folyamatosan telt házzal üzemel.

A szállodáról bővebb információkat a honlapjukon talál.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).