Az év vége közeledtével cikksorozatban mutatjuk be, hogy a termálfürdős településeken lévő szállodák milyen csomagajánlatokkal készülnek a karácsonyi-szilveszteri időszakra. Mostani összeállításunkban a Danubius Hotels Health Spa Resort szállodáinak bükfürdői, és hévízi ajánlatairól olvashatnak.

A Danubius Hotels bükfürdői és hévízi wellness-szállodái telítettek az év végi időszakban, azonban aki siet, akár még szilveszterre is talál náluk szabad szobát.

A szállodalánc bükfürdői tagjában all inclusive ellátást lehet igénybe venni és a december 21-től 28-ig foglalható csomagajánlat legalább két éjszakás foglalás esetén érvényes. A karácsony körüli időszakban a hotelbe érkező vendégeket minden este más és más programokkal várják. Lesznek lanton és zongorán előadott karácsonyi koncertek és táncbemutatók is. A gyerekeknek külön kézműves foglalkozásokat szerveznek a karácsony és a tél jegyében.

Danubius Health Spa Resort Bük

A hotel szilveszteri ajánlata december 29-től január 1-ig foglalható. Ebben az időszakban zenés-táncos programokkal szórakoztatják a vendégeket, december 30-án fellép Radics Gigi. Szilveszter este zenés-táncos gálaestet szervez a büki szálloda, a sztárfellépő pedig az April Project lesz. Éjfélkor tűzijátékkal, majd forralt borozással, tombolával és újévi büfével köszöntik az évet.

Az ünnepi időszakban érkező vendégek igénybe vehetik a büki szálló wellness-részlegének és szauna világának szolgáltatásait, s csoportos gimnasztikai programokon is részt vehetnek. Mindezeken felül korlátlanul használhatják a hotel sport- és fitnesz szolgáltatásait és ingyen parkolhatnak a szálloda saját, őrzött parkolójában.

A Danubius Hotelstől kapott tájékoztatás szerint az ünnepi időszakon belül a büki hotel főképp szilveszterkor telített, így nem árt sietni a foglalással. A Health Spa Resort Bükben egyébként 80 százalékos a hazai vendégek aránya.

A Danubius Health Spa Resort Hévíz karácsonyi csomagajánlata december 22-től érhető el, legalább három éjszakás foglalás esetén. A vendégeket üdvözlőitallal és a szobájukban egy apró ajándékkal várják. Karácsonyra a szálló gyertyagyújtást, ünnepi vacsorát, különleges szauna-felöntéseket, fáklyás esti sétát szervez és élőzenés estet tartanak a hotel bárjában. Mindezeken felül a vendégek természetesen korlátlanul használhatják a hévízi hotel fürdőrészlegét, a fitnesz klub szolgáltatásit, részt vehetnek táncórákon, csoportos sportprogramokon.
Ebben a szállodában szilveszterre már nincs szabad szoba.

Danubius Health Spa Resort Hévíz

A szintén négycsillagos hévízi Danubius Health Spa Resort Aquában is december 22-től érhető el a karácsonyi csomagajánlatuk és szintén három éjszakás tartózkodás esetén érvényes. A hotelben a vendégek all inclusive ellátásban részesülnek. A szállodalánc másik tagjához hasonlóan itt is üdvözlőitallal és ajándékkal köszöntik a  vendégeket, karácsony este gyertyagyújtást tartanak, valamint ünnepi vacsorát szerveznek. Itt is lesz fáklyás esti séta és szauna-show, s a szálló fürdőrészlegének szolgáltatásait is igénybe vehetik.

Danubius Health Spa Resort Aqua

Aki siet, az még foglalhat szállást szilveszterre. Az év utolsó napjára gálaműsorral készülnek, az ellátás all inclusive lesz, meglepetés sztárfellépő is várható és tombolát is tartanak. Fakultatív programként január elsején újévi koncerten lehet részt venni Hévízen és Keszthelyen. A hotel fürdő, sport és fitnesz szolgáltatásait pedig ebben az időszakban is korlátlanul használhatják a vendégek.

A Danubius Hotels hévízi szállodáiban a külföldi vendégek vannak többségben, az arányuk a teljes vendégforgalomból eléri a 70 százalékot.

A szállodáról bővebb információkat talál a Danubius Hotels honlapján.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).