Megnéztük, hogy Hévíz négycsillagos szállodái milyen csomagajánlatokat kínálnak pusztán 2 napos tartózkodás esetére. Amúgy az általában is igaz, hogy a drágább hotelek esetében mindig érdemes körülnézni a csomagajánlataik között, hiszen ezek rendszerint kedvezőbbek, mint amit a napi árakból összelegóznánk magunknak.

A NaturMed Hotel Carbonara 2 napos ajánlata a “Nyári kényeztetés” nevet viseli és szeptember 29-ig vehető igénybe. Mindezért félpanziós ellátás vehető igénybe, szabadon használható a hotel fürdőrészlege, fitneszterme valamint a szaunái. Egy alkalommal részt vehetünk egy 20 perces hátmasszázson.

A két éjszaka ára fejenként 46 900 és 64 500 forint között mozog. Az ár attól függ, hogy egy, vagy kétágyas elhelyezést vesz-e valaki igénybe, illetve, hogy a standard, vagy a superior szobát válassza-e. Akármelyik mellett is dönt, még kalkulálnia kell fejenként és éjszakánként 420 forintnyi üdülőhelyi díjjal és ha autóval érkezik, akkor napi 800 forintnyi parkolási költséggel.

A Hotel Fit Európának háromféle kétnapos ajánlata is van. Ezek közül a legkedvezőbb árú a “pihentető wellness hétköznapok / romantikus hétvégék” nevet viseli. Ebből már következik is, hogy eltérő árképzést alkalmaznak a két napjukat hétköznap és hétvégén eltöltő vendégekre. Az ajánlat szeptember másodikáig érvényes. Félpanziós ellátást, üdvözlőitalt, a fürdőrész használatát és fürdőköpenyt tartalmaz a csomagajánlat.

Július 22-e utáni hétköznapokon  egyágyas szobában 47 500 forintba kerül mindez, hétvégén 50 500. Kétágyas standard szobában fejenként ugyanez 38 900, illetve 41 900 forint. A legdrágább a superior apartmanszoba, ahol mindez 46 700 és 49 700 forint szintén két személy esetén és fejenként. Az üdülőhelyi díj itt is külön fizetendő, viszont parkolói sarc nincsen.

A hosszú nevű Danubius Health Spa Resort Hévíz kétnapos ajánlatának a “Hévízi wellness varázs” nevet adták, ami jövő év március 31-ig foglalható. Az előbbi két hotelhez hasonlóan itt is félpanziós ellátást, a fürdőrészleg korlátlan használatát tartalmazza az ár. Ezen felül adnak fürdőköpenyt, részt lehet venni táncoktatáson, van ingyen wifi és a pakolásért sem kell fizetni.

Egyágyas szobában mindez 34 ezer és 58 ezer forint közötti áron érhető el (az adott időszaktól függ az ár). Kétágyas szobában személyenként 27 ezer és 49 ezer forint közötti díjra számíthatunk. Előfoglalás esetén ezekből az árakból akár több mint 10 ezer forint is lefaragható. Az idegenforgalmi adót itt sem tartalmazza az ár.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).