A Jász-Nagykun-Szolnok megyében található fürdőhelyen nyári programokkal és akciós szállásajánlattal várják a vendégeket. A berekfürdői háromcsillagos Thermal Hotel Szivekben a nyár végéig ajándék napokat lehet tölteni. A kettő, négy, vagy öt éjszakát a szállóban töltő vendégek grátisz kapnak plusz egy éjszakás tartózkodást.

Ebben a konstrukcióban kétágyas szobában három nap fejenként 30 900 forintba, öt nap 50 500 forintba, hat nap 59 900 forintba kerül. A hotelnek egyébként saját, termálvizes medencéje is van, így a náluk megszálló vendégek megspórolhatják a fürdőbelépőt.

Berekfürdőn júliusban szinte minden hétre jut valamilyen komolyabb program. A hónap első napján ünnepli a település a 20 éves születésnapját. (Berekfürdő csak 1992 óta önálló, korábban Karcaghoz tartoztak). Július másodikától kezdve csillagászati hetet tartanak. Július 6-8. homokfoci bajnokság lesz Berekfürdőn. Július 14-én nemzetiségi nap. Július 21-én egészségnap és fürdőbál lesz a strandon. Július 24. és 30. között pedig testvérvárosi találkozót tartanak.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).