(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).

Kedvező árú csomagajánlat foglalható a Thermal Hotel Mosonmagyaróvárban. A “Kell egy kis áramszünet” nevet viselő akció félpanziós ellátást tartalmaz, ami büféreggelit és menüválasztásos vacsorát  – péntekenként élőzenés büfévacsorát – foglal magában. Ezen felül a tartózkodás idejére belépőt biztosít a szomszédos termálfürdőbe. A vendégek igénybe vehetik a szálloda wellness-részlegének szolgáltatásait is, ahol szauna és pezsgőfürdő is található, és 45 percet tölthetnek a hotel sóbarlangjában. Mindezeken felül pedig a szálloda vendégei egy 30 perces vaníliás-jázminos hátmasszázsra is.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Az akciós ajánlat március 14-ig foglalható és legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes. A szállás személyenként és éjszakánként 10 900 forintba kerül. A hétvégi felár éjszakánként és fejenként 2000, az egyágyas felár pedig napi 3000 forint. Az idegenforgalmi adó mindezeken felül fizetendő, ami Mosonmagyaróváron 250 forint személyenként és éjszakánként.

További információkat talál a szálloda honlapján.