• Bejelentette újranyitását a Tiszakécskén található Barack Thermal Resort üdülőkomplexum.

  • Hamarosan a medencék egy része, valamint az összes szálláshelyük is látogatható lesz.

  • A nyáron átadnak egy új csúszdaparkot is.

Szerencsére a járványhelyzet kapcsán eddig az optimistább verzió jött be, ezért ha óvatosan is, de májusban már elindulhat a belföldi turizmus. Nagyon jó dolog ez, hiszen azt már sokan tényleg nehezen viselték volna, ha a kánikula alatt sem tudnak otthonról kimozdulni.

Már csak ezért is remek hír, hogy május 20-án megnyitják a tiszakécskei Barack Thermal Resortot. Akik a nagyvárosoktól távol, számos kirándulási lehetőséget biztosító, szép természeti környezetben nyaralnának idén pár napot, azoknak kifejezetten ideális választás Tiszakécske.

Az említett időponttól látogatható a medencék egy része. Erről ide kattintva olvashat folyamatosan frissülő információkat.

Fontos tudnivaló, hogy nem állt le az év elején beharangozott ötszintes csúszdapark építése. Olyannyira nem, hogy tartani tudják a tervezett ütemet és várhatóan június 20-án át is adják a csúszdákat. Itt majd anaconda csúszda, kétpályás családi csúszda, kamikaze csúszda, rafting és inga csúszda egyedülálló ötvözete is várja majd a vendégeket.

Barack fürdő csúszdapark

Május 20-án a szálláshelyeik is megnyitnak. Ebbe beleértve az 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel-t, a Prémium Apartmanokat, a Thermal Apartmanokat és a Thermal Campinget is.

Ezek közül is jó választás a Prémium Apartman azoknak, akik szeretnének kicsit „elszeparáltan” nyaralni. A 12 apartman ugyanis egy fenyőfákkal körülölelt, nyugodt területen található, ahonnan azért a fürdő is csak egy rövid séta. A klimatizált apartmanokból kétféle áll a vendégek rendelkezésére. A stúdiók 27 négyzetméteresek és maximum 4 fő befogadására alkalmasak. A nagyobb, 57 négyzetméteres házakban akár hatan is kényelmesen elférnek. A szálláshelyek mindegyike magába foglalja a fürdőbelépőt.

Barack Prémium Apartman Tiszakécske

A Barack Thermal Hotel & Spa pedig már háromféle nyári szálláscsomagot is összeállított. Ezeknek a közös pontja, hogy félpanziós ellátást tartalmaznak, valamint biztosított a fürdőbe való korlátlan átjárás, ebbe beleértve a távozás napját, amikor akár zárásig is maradhatnak.

Nyári hetek árelőnnyel csomag: június 1. és 28. között foglalható, minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén. Erről itt olvashat bővebben.

Pezsgő nyár csomag: június 28. és augusztus 31. között foglalható, legalább 2 éjszakás tartózkodásnál. Kattintson ide a részletekért.

Álom nyaralás csomag: június 14. és augusztus 31. között foglalható, minimum 5 éjszaka esetén. A csomaggal kapcsolatos további részleteket itt találja.

Barack Thermál Hotel

Érdemes tudni, hogy idegenforgalmi adót most nem kell fizetniük a vendégeknek. Ráadásul rugalmasak a lemondási feltételek is. Ez azt jelenti, hogy júniusban, júliusban és augusztusban az érkezés előtti hetedik napig díjtalan a lemondás.

És hogy a pihenésünk is minél aktívabban teljen érdemes, kerékpárt vagy gokartot bérelni, úszni és nagyokat sétálni a friss levegőn. Nézzen szét a Barack Thermal Resort galériájában és lesse meg, hogy kikkel találkozhat a környéken.