• A tiszakécskei Barack Thermal Resort négy napig tartó akciót hirdetett Black Sale néven.

  • Az akció ideje alatt jelentős árengedménnyel foglalhatók a szállások, valamint az online megvásárolt fürdő- és szaunabelépők árából is kedvezményt biztosítanak.

Budapesttől 120 kilométerre, Kecskeméttől pedig mindössze 34 kilométerre fekvő Tiszakécske kiváló úti cél lehet azoknak, akik természetközeli helyen, a Tisza partján szeretnének kikapcsolódni, feltöltődni, gyógyulni.

A tiszakécskei Barack Thermal Resortban a vendégeket egy 10 medencés gyógy- és élményfürdő várja gyógyvizes medencékkel, élménymedencével és úszómedencével. Egy színvonalas, minden igényt kielégítő szaunavilág is a komplexum része. A szálláslehetőségekre sem lehet panasz, hiszen az 50 szobás, négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa, a felújított Thermal Apartmanok, a modern Natura Apartmanok és a Thermal Camping is a szállóvendégek rendelkezésére áll.

A Barack Thermal Resort által meghirdetett Black Sale kedvezmény keretében október 10. és 13. között – azaz csütörtöktől vasárnapig – kedvezményes áron foglalhatók a szálláscsomagok, apartmanok, illetve a fürdő- és szaunabelépők árából is engedményt biztosítanak.

Barack Thermal Resort szállás Tiszakécskén

Ahogy a weboldalukon olvashatják, a Black Sale kedvezménnyel az őszi hotelcsomagok árából novemberben és decemberben 20 százalék kedvezmény, a téli csomagoknál januárban és februárban 24 százalékos árengedmény vehető igénybe. Az apartmanoknál hétköznap 24 százalék, hétvégén 20 százalék a kedvezmény mértéke.

A Barack Thermal Resort vonzáskörzetében élőkre is gondoltak: a fürdő- és szaunabelépők, valamint a Day Spa ajánlatok és testkezelések esetében 20 százalékos árengedményt biztosítanak a Black Sale keretében.

Akik az akcióban még ezen a héten lefoglalják a szállásukat, azok egy nyereményjátékon is részt vehetnek. 2 fő részére szóló, 2 éjszakás ajándékutalványt sorsolnak ki közöttük, ami a Barack Thermal Hotelben használható fel.

További részletek és a kuponkódok ide kattintva, a Barack Thermal Resort honlapján találhatók.

Barack Thermal Resort apartman Tiszakécskén

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.