• Október végén nyitják meg a Palatinus strandi részén található Lumina Parkot.

  • Már ismertek a fénypark idei jegyárai is.

Az elmúlt években a fővárosi Palatinus fürdő kedvelt szezonon kívüli attrakciójává vált a Lumina Park. Ahogy szeptember elején írtuk, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., valamint lengyel partnere ismét fényparkká alakítja a Palatinus szabadtéri részét.

Idén „Mesebeli Filmfesztivál” lesz a park tematikája. A korábban beharangozott október 18. helyett egy héttel később, október 25-én nyitják meg a parkot, ami a tervek szerint jövő év március elejéig, minden nap sötétedéstől 21 óráig lesz látogatható.

Szeptember elején még nem lehetett tudni a jegyárakat, de időközben már közzétették a belépők árát (nyilván a park a fürdőtől függetlenül látogatható). Külön árak lesznek érvényben hétfőtől csütörtökig, valamint péntektől vasárnapig és az ünnepnapokon (utóbbiba beleértve a december 25. és január 5. közötti időszakot).

A hétköznapi normál belépő ára 4600 forint, hétvégén és ünnepnapokon 4900 forint. Kedvezményes belépőt kínálnak a gyerekeknek, 26 éves korig a diákoknak, a mozgássérülteknek, valamint a nyugdíjasoknak. Nekik hétfőtől csütörtökig 4100 forintba, péntektől vasárnapig 4500 forintba kerül a jegy.

Családi belépőjegyek is elérhetők lesznek (2 felnőttnek, 2 gyereknek, vagy 1 felnőttnek, 3 gyereknek), hétfőtől csütörtökig 15.900 forintért, hétvégén, ünnepnapokon 16.900 forintért.

Lumina Park Budapest Palatinus

Az árvíz miatt az elmúlt három hétben zárva volt a Palatinus fürdő, de még ezen a héten újranyitnak. Erről ide kattintva olvashat bővebben.