• Kisebb és egész jelentős, akár 50 százalékos árengedményeket is el lehet csípni.

  • Aki teheti, annak érdemes kihasználni ezeket a lehetőségeket.

Az elmúlt napokban több termálfürdős árengedményről, árcsökkentésről is beszámoltunk. Ezek között akadnak klasszikus akciók, illetve némelyik fürdő utószezoni árazásra áll át. Ez utóbbi azt jelenti, hogy csökken a nyitvatartási idő, esetleg az elérhető medencék köre is, viszont ezt olcsóbb jegyárakkal kompenzálják.

A Pest vármegyében található Tóalmási Szent András Gyógyvizes Strandfürdő keddtől csökkenti belépőjegyárait: a felnőtt jegy árát 3000 forintról 2000 forintra, a gyermek, diák és nyugdíjas jegyek árát pedig 1500 forintról 1000 forintra mérséklik. A családi jegy ára is csökken, 6000 forintról 4000 forintra. A medencék elérhetősége változik, de a gyógymedencék a hét minden napján nyitva maradnak. Bővebben erről itt olvashat.

A hajdú-bihari Kabai Városi Gyógyfürdő október 1-jétől rövidebb nyitvatartásra áll át, cserébe olcsóbb belépőjegyekkel várják a vendégeket. A felnőtt jegy ára 1760 forint, a diák és nyugdíjas jegy 1320 forint, a gyerekeknek pedig 1100 forint lesz. A kabai lakosok további kedvezményekben részesülnek. További részleteket erről itt írtunk.

Kabai gyógyvíz

A miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdő 30 százalékos kedvezményt kínál a miskolci lakosok számára október 1-jétől. A kedvezmény a felnőtt, gyerek, diák és nyugdíjas belépőjegyekre is érvényes. Például a felnőtt belépő 6840 forint helyett 4790 forintba, a diák és nyugdíjas belépő pedig 4780 forint helyett 3350 forintba fog kerülni. Az akció célja, hogy több helyi lakos látogasson el a 2021-ben megnyitott élményfürdőbe. Bővebben itt írtunk erről.

A nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő is kedvezményekkel indítja az októbert. A nyugdíjasok és a Nyírbátor Kártyával rendelkezők hétköznap 1500 forintos belépőt vehetnek, valamint a wellness kiegészítő jegyek féláron érhetők el hétfőtől péntekig. Ezen felül 10 alkalmas kedvezményes bérletek is válthatók, amelyek a hét minden napján használhatók és 90 napig érvényesek. Itt írtunk erről bővebben.

Külön cikkben írtunk három népszerű gyógyfürdőről – Berekfürdő, Bogács és Cserkeszőlő – amelyek utószezoni árakra váltottak/váltanak. A Berekfürdőn hétvégére is hétköznapi jegyárakat kínálnak, Bogácson csökkennek az árak és hétköznap az élményfürdő felár nélkül látogatható, míg Cserkeszőlőn szintén olcsóbb árakat kínálnak október 1-től.

gyógyvizes medence Bogácson

Az itt egyik gyógyvizekben leggazdagabb megyénkről olvashat.

Itt pedig megtudhatja, hogy melyik a leginkább vadregényes történetű hazai gyógyvíz.